Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Uncategorized Vardagsuppdatering

Min egen drömlåda från Nu3

Jag kunde av självklara skäl inte hålla fingrarna i styr när det snackades så mycket Nu3 i och med tävlingen jag hade för några veckor sedan… så, ett gäng gotte klickades hem även till Fansan. Vill se ni? Klart ni vill! Först av allt lades chokladen i korgen, såklart. Denna gång en burk sockerfria choklad-knoppar, min favvo-Ombar, nämligen strawberry & cream, ett gäng drömgoda hallon i mörk choklad, och så en påse chokladdoppade gojibär.nu3igen3 Sedan fyllde jag på med kokos-chips med muscobadosocker (hur ljuvligt låter inte det, liksom?!), mullbär och gojibär.nu3igen4 Sedan kände jag att det fick bli något o-sött också, faktiskt. Så, ner åkte två spännande kryddburkar; hallon-curry och en karibisk blandning till fisk och skaldjur. Ser fram emot att leka med dem! Snygga burkar också, älskar sådant piff ni vet.. 😀nu3igen2 Sist men inte minst slängde jag i en ny testlåda Clifbars också – efter förra testen kunde jag inte bestämma mig för bara en favorit.. alla var så goda. Så nu ska jag testa om dem allihop, helt enkelt!nu3igen1

Vad klickade ni hem från Nu3? 🙂

 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar