Inspiration och pepp Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Vardagsuppdatering

En av de bästa sakerna jag vet

Rester är en typisk sak som får mitt hjärta att slå ett extra slag. Som gör mig sådär åh-vardagen-är-rätt-himla-fin-ändå-pirrig. När jag öppnar kylskåpsdörren för att hitta en fin bit lax från föregående dags grill, till exempel, som bara väntar på att få toppa min sallad av godsaker, gör mig lycklig.laxlunchCH1

Som igår när jag kom från gymmet lagom till lunch, vrålhungrig och utan energi att liksom laga något. På tallriken åkte i botten överblivet kokt ris, som jag snabbt fräste med lite smör och kryddor (tar ungefär en minut, ska bara bli varmt)baby spenat, gurka, rödlök, kokta rödbetor, ett stort gäng jordgubbar och några bitar vattenmelon. En fin bit lax som sagt, citronskivor som legat med på grillen och blivit söta och härliga, och till detta en enkel sås på kvarg, balsamvinäger, honung, salt och vitpeppar. Jo men… det satt ju fint, hörrni!
laxlunchCH2

Du kanske gillar

2 Kommentarer

Lämna ett svar