DIY-pyssel Inspiration och pepp inspirationstories lifestories Okategorierat Vardagsuppdatering

Söndag, pysseltips och mini-roadtrip

Pyssel har blivit mitt to-go-to för att varva ner lite. Nog för att jag gillar att vara kreativ i köket, och det är absolut mindfulness för mig, men det finns en gräns för hur mycket gottis och kakor och bakverk som får plats i min kyl. Så jag har försökt hitta pyssel att ägna mig åt utanför köket också, för några veckor sedan visade jag er till exempel hur jag piffat till matavfallspåsar, och tidigare har jag gjort små tavlor med ”ramar” av sugrör.

Idag tänkte jag visa er ett till superenkelt litet pyssel; hur en gör en nyckeltavla:

nycklar1

Väldigt enkelt som sagt, en behöver följande:

  • en fin ram – jag tog bara ur glaset ur en vanlig liten fotoram
  • någon typ av papper – jag använde faktiskt en mönstrad tejp, som jag köpt på panduro
  • krokar – eller egentligen vad som helst en kan hänga saker på

…och sen är det inte svårare än att:

  1. ta ur eventuell glasskiva ur ramen
  2. limma/tejpa fast pappret på kartongskivan som fanns i ramen
  3. fästa krokarna

Klart! Nu ska jag ta nyckeln ni ser till vänster här, för att köra tur och retur Skåne över dagen. Hua vad trist med en heldag i bil… men det är för en himla fin sak, som jag förhoppningsvis kan berätta mer om för er snart. Ha en fin söndag kompisar!

nycklar2

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar