Inspiration och pepp Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

Magisk smakkombo

Okej, då har jag hittat min nya favorit när det kommer till salladskombos. Ni har väl knappast missat min sedan länge trogna kombo-favvo jordgubb+fetaost? Eller vilket bär som, egentligen, som härlig söt brytning till den salta osten. Nu har den gamla godingen fått konkurrens, kan jag meddela. För kvällens sallad var bland det absolut godaste jag ätit, om jag får säga det själv. Givetvis hör en krämig balsamico till, ringlad på toppen, det blir liksom inte riktigt fullständigt utan. Så skippa inte balsamico, när ni testar. För testa ska ni, ni bara måste.

bjornbarost2

Det är alltså väldigt enkelt, det här. Vi gillar ju enkelt. Baby spenat i botten, gurka tunt skuren på det, en krämig avocado i skivor, en hel drös söta björnbär, massa smulad roquefort ost och så rostade pinjenötter. That’s that! Lika löjligt enkelt det är att fixa fram – lika fantastiskt gott smakar det.

Jag serverade denna sallad till balsamico-kyckling som stått i ugnen under ett gäng körsbärstomater och rödlök. Samt ris. Och några glas rött. Och som vi åt. Och som vi gillade. Och som jag kommer göra det här snart igen!

bjornbarost3

bjornbarost1

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Victoria
    14 augusti, 2014 at 08:51

    Hej! Grym blogg, verkligen nytänkande! Gott och spännande med björnbär i salladen! 🙂

Lämna ett svar