Inspiration och pepp Press & Event Träning Vardagsuppdatering

De tre tisdagstipsen

 • Skön Puls Nyhetsbrev är ungefär det enda nyhetsbrev jag faktiskt läser varenda ord utav. Man blir alltid glad av Veronica. Oavsett om man hör en podcast, läser några rader på fb, träffar henne ”på riktigt” (haha) eller bara ser en bild. Jo, det är faktiskt så. Vill du också bli lite glad genom att få ett fint nyhetsbrev i mailen då och då? Du fixar det HÄR.
 • Strawberry Dreams. Jag minns inte ens när jag började läsa Sofias blogg, men sedan dess har jag läst alltihop, vartenda inlägg. Oooh:at över de fina bilderna, suktat efter den (till synes) goda maten, drömt om ett lika vackert hem… alltså det här är en av mina bästa bland feel good-bloggar. Om inte number one, rent utav.
 • Det är snart dags för höstens förmodligen både roligaste och svettigaste event : be your best convention. Ska ni dit? Jag har inte köpt min biljett ännu men tänkte göra det i dagarna, ses vi där?

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Sofia - Strawberry Dreams
  12 augusti, 2014 at 17:48

  Men oj vad glad jag blir. Tack snälla du för de fina orden!

 • Svara
  Frida
  12 augusti, 2014 at 20:10

  Jag älskar också strawberrydreams:) och jag älskar bloggtips! Har du några bra matbloggar att tipsa om?:-)

 • Svara
  Vevve
  14 augusti, 2014 at 16:09

  Vad glad jag blir att läsa dina fina ord!
  Och supertack för att du länkärlekar.

  Jag är så tacksam för att få träffa likasinnade och dela underbar energi – tack för att du är du!

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  20 augusti, 2014 at 19:57

  Vilka bra tips – alla tre! Och jag håller med dig om samtliga!

Lämna ett svar