Kost Vardagsuppdatering

bodyaction

När jag för några veckor sedan hittade bodyaction blev jag genast förtjust. En fin samling av både favoriter och (för mig) nyheter, tex det godaste proteinet (smaken ’caffélatte’ med mjölk och is är fabfabfaaab), roliga ’sport beans’ och såklart : questbars.

bodyaction3Just questbars går att beställa från USA och iHerb (och mmsports? Men bara få smaker, nu dessutom slut..) men jag har fortfarande inte kommit mig för att få iväg en beställning därifrån (så du var inte sist, Annie 😉 hehe). Lite småorolig för skatter och tull och eventuellt strul på vägen.. Så, som sagt, hur fantastiskt är det inte att det nu finns en svensk återförsäljare av de i särklass godaste (och näringsmässigt finaste) barsen?! Helt himla jättebra, tycker jag!

Igår kom en laddning till dörren och herrejesus det krävdes en kamp utan dess like för att inte sluka dem alla genast! Favorit sedan tidigare är smaken ’Cinnamon roll’, så den spar jag på extra länge, flera av de andra barerna i paketet är helt nya för mig så jag ser väldigt mycket fram emot att smaka dem allihop!

bodyaction2Har ni smakat questbars…? Vilken sort skulle ni vilja testa? Jag får återkomma om mina favoriter när samtliga är provade, men hittills är de hetaste tipsen Cinnamon Roll som sagt, Vanilla Almond Crunch och Apple Pie. Sedan är de nya smakerna (som snart finns på bodyaction också!) Banana Nut Muffin och Chocolate Chip Cookie Dough gudomliga, såklart. Men det hörs ju på namnen, liksom.bodyaction1Med lite ögongodis och detta heta tips önskar jag er nu en fin fredag! Senare idag kommer ett fantastiskt recept upp… borde kanske införa en kategori ”dagen fredags-gotte”?! 😉

 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Andrea
  26 april, 2013 at 10:34

  Jag älskar questbars och har precis beställt en låda med olika
  När jag fått paketet har jag provat alla förutom chocolate chip och två till.
  Det är så svårt att få tag i chocolate chip cookie dough var fick du tag i den?

 • Svara
  Ida
  26 april, 2013 at 10:49

  Hej Fanny! Min kusin Victoria Warg visade mig din blogg och måste berömma dig för väldigt fina recpet och bilder. Testade dina muffins (fast på mitt eget vis) och de var kanongoda! Delade med mig av receptet på min blogg och länkade till dig. Hoppas att det är ok? Om inte så hojta till 🙂 Ha en fin dag! Kram Ida Warg

 • Svara
  Bodyaction
  26 april, 2013 at 12:46

  Andrea om ca en vecka kommer Cookie Dough in och även den nya smaken Banana Nut Muffin 🙂 så håll ut…
  Mvh Bodyaction.nu

  • Svara
   Andrea
   26 april, 2013 at 19:21

   Omg vad glad jag blir kan man få ett smakprov eller två haha 😀

Lämna ett svar