Frågor och svar Inspiration och pepp Kost Tävling Träning Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Tack fina DU

Såhär är det kompisar, att jag tänkte fortsätta med det här ett bra tag till. Att skriva ; om allt som rör hälsa. Om sådant som rör motsatsen – men också måste pratas om. Att dela med mig av inspiration till godsaker att äta, både till middag, efterrätt och alla de där andra gångerna man bara är sugen. Att fota, både det jag gör och sådant som är fint att se på.

För att jag ska kunna vara så bra som bara möjligt, för att den här bloggen ska kunna vara så bra som bara möjligt, så ber jag er nu om hjälp. Hjälp i form av att besvara några frågor, hjälp i form av några minuter av er tid. Era svar kommer vara en stor och viktig del i denna blogg och dess inhålls framtid. Vår framtid, för utan er är inte det här en skoj blogg, ju! Så tusen tack på förhand för att ni går in och deltar i läsarundersökningen för roethlisberger.se här.

Och en sak till – som tack för hjälpen vinner tre av er som svarar biljett till Be Your Best Convention. Som alltså går av stapeln samtidigt som Hälsomässan i Stockholm den 8 November. Kommer bli grymt!fragerblogg

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Frida
  13 augusti, 2014 at 18:01

  Jag gjorde den precis och blir så nyfiken på dina framtidsplaner! Håller tummarna för att allt går som du vill!:)

 • Svara
  Anna
  13 augusti, 2014 at 19:03

  Fyllde precis i! Det är det minsta man kan göra som tack för allt kul du lägger ut 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   14 augusti, 2014 at 08:26

   Tack så mycket!!

 • Svara
  Jenny
  15 augusti, 2014 at 07:17

  Håller med, det minsta man kan göra 🙂

 • Svara
  Sofia
  15 augusti, 2014 at 21:14

  Får man fråga vad det är för undersökning? Har sett exakt samma på flera olika bloggar:)

Lämna ett svar