Inspiration och pepp mobil Vardagsuppdatering

Insta-moments torsdag & fredag

Efter två fullspäckade dagar i Stockholm landade jag nu, strax före midnatt, hemma.

Jag gillar att ha mycket att göra, springa mellan möten och svara på mail i telefon under de korta tunnelbaneresorna. Att fylla huvudet med idéer, planer och framtidsvisioner. Att träffa människor, att finna likasinnade, och att skapa något tillsammans. Jag är verkligen en ”allt eller inget-människa” och när jag gör grejer är jag fruktansvärt effektiv, jag måste tvinga mig till att stoppa och spara fortsättningen till nästa dag – jag vill göra allt NU. Har jag en idé och en plan vill jag liksom bara sätta igång, beta av stegen och se tanke bli verklighet. Det är nog en egenskap som krävs om man väljer att köra på en egen väg och köra sitt race, så som jag faktiskt har gjort. Jag har inte tryggheten som ett ”vanligt” jobb innebär, det finns ingen chef som säger vad eller hur jag ska göra, inget schema och inga riktlinger. Jag är -på gott och ont- helt själv i det här. Hur mitt liv ser ut idag, imorgon och om ett år är det enbart jag som påverkar. Men jag trivs; jag behöver lite tid för MIG och det jag vill, och jag behöver få ägna mig åt det jag gör både gärna och bra. Så dagar likt denna torsdag och fredag resulterar i en trött, men samtidigt fruktansvärt laddad Fanny!

Gårdagen avslutades med att jag mötte upp Sanna, och tillsammans med hennes sambo David tog vi oss till Bosön där jag hakade på Sannas HIIT-pass. Mmmm att något så hemskt kan vara så fruktansvärt kul! Haha.. ja det var två trötta damer som sedan vrålhungriga delade en grillad kyckling och slängde ihop gottgott till i form av tsatsiki och ugnsgrillade grönsaker och rotfrukter. Sanna ger mig alltid så mycket energi och värme i hjärtat, och jag tänker varje gång att vi ses på tok för sällan!

fyrainstasannamm

Idag avslutade jag Stockholmsvisiten med ett besök till Kombucha-bryggeriet och satt ner med David för lite idéspånande inför framtiden. Med mig hem fick jag en flaska med en egen liten bakteriekultur som vi döpte till Jakk – honom ska jag börja laborera med här hemma i mitt eget kök och försöka få till lite goda, hälsosamma drycker i spännande smaker..!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar