Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Recensioner Träning Vardagsuppdatering

ICE TEA aminos

bcaaicetea

Jag har fullkomligt förälskat mig i detta nya BCAA med smak av iste persika. Iste är överlag en favoritdryck hos mig ; fräscht, lagom sött och uppfriskande! Så att inta lite aminosyror under/efter lite tuffare träningspass, eller bara som törstsläckare under långa arbetsdagar, med just denna smak är ren njutning för mig. Inte alls ”slisksött” som en del BCAA är, utan som sagt – friskt och fräscht! Vilket i alla fall är vad jag vill ha efter träning.

Än så länge säljs det bara på Wenngarnsportcenter, men det kommer inom snar framtid finnas hos de stora återförsäljarna på nätet också – får återkomma om exakt var. Det är ett märke som heter Sisu Nutrition och de har bland annat även en måltidsersättare för de som har svårt att äta frukost ; ”Fitness Frukost”  heter den och innehåller protein, omega-3, äkta frukt-& grönsaksmix, havregrynsmjöl och yoghurt med aktiv bakteriekultur. Smaken är mango- & kokos och jag har provat den med, lika god som den låter! Nu har ju inte jag några större problem att få ner frukost, så än så länge är det endast BCAA:t som bor hos mig 😉

bcaaicetea2

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Sofia Smedman
  3 september, 2014 at 16:20

  Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om för och emot kosttillskott? Har ju varit i kontakt med dig och då sa du att du inte tog bcaa utan bara vemma.
  Sen så hade du mer än gärna fått skicka båda produkterna till mig

  • Svara
   roethlisberger
   3 september, 2014 at 19:48

   Hej! Man kan för det första inte dra alla kosttillskott över en kam – det finns både bra och helt onödiga! Det stämmer, jag drack vemmas produkter men de innehåller ju just aminosyror, så det är, om man ska se det så, precis samma sak bara ett annat märke? 🙂 jag drack inte denna BCAA då eftersom jag drack samma sak i vemmas produkter, dubbla doser behöver man ju inte 🙂 idag dricker jag denna och är mycket nöjd 🙂

 • Svara
  Allt det där jag bär med mig i träningsväskan – Roethlisberger.se
  13 december, 2017 at 15:24

  […] nu dricker jag den senaste smaken av BCAA från Sisu Nutrition. Tidigare favoriten är Ice Tea, och det finns även Moijto. Den nya smaken är Cactus/Lime och jag tycker den smakar precis som […]

Lämna ett svar