Inspiration och pepp Julmys JULRECEPT Kost Recept

No bake pepparkaks- & ädelostkuber

Jag gillar sött (no shit Sherlock). Men något jag gillar ännu mer är sött som bryts av med salt. Perfekt exempel på en sådan kombo är ju pepparkaka med ädelost – love it!

För decembers julfikor och glöggmingel har jag skapat två recept för Kung Markatta – jag har redan skrivit om mina dögoda Mandel Ferrero Rocher med kanderad mandel, honung och chili, och här ser ni det andra receptet; No bake pepparkaks- & ädelostkuber. Enkelt, snabbt och perfekt att duka fram till adventsfikan.

Ja och så är de himla smarriga såklart, om vi ska vara lite extra tydliga. Recept + tillvägagångssätt hittas HÄR.

1000pepparkakadel

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Energygirl
  18 december, 2014 at 12:34

  Tack för receptet, det måste jag testa. Det är så kul att man kan knåpa ihop goda sötsaker som ändå är nyttiga. Jag har precis lagt ut ett recept på ett nyttigt bananbröd på min blogg. Du är välkommen att kika in om du vill. Ha en fortsatt fin dag!

 • Svara
  Energygirl
  18 december, 2014 at 12:34

  Tack för receptet, det måste jag testa. Det är så kul att man kan knåpa ihop goda sötsaker som ändå är nyttiga. Jag har precis lagt ut ett recept på ett nyttigt bananbröd på min blogg. Du är välkommen att kika in om du vill. Ha en fortsatt fin dag!

 • Svara
  Sara
  18 december, 2014 at 13:15

  aaaaah, måste kanske garanterat göra dessa!

  • Svara
   roethlisberger
   20 december, 2014 at 16:12

   haha jaaa, bort med ”kanske” och kör på! Kram

 • Svara
  Sara
  18 december, 2014 at 13:15

  aaaaah, måste kanske garanterat göra dessa!

  • Svara
   roethlisberger
   20 december, 2014 at 16:12

   haha jaaa, bort med ”kanske” och kör på! Kram

Lämna ett svar