Inspiration och pepp Kost Press & Event Vardagsuppdatering

Bönbak i Buffé + mina bakverk på Parsa Powergym

Två saker jag postat på min instagram men som inte hunnit hela vägen hit förrän nu, är följande;

 • i senaste numret av ICAs tidning Buffé kunde man skymta mig och en liten teaser – i februarinumret tar jag, och framför allt mina bakverk, upp fyra sidor. Nya härliga recept med bönor av olika dess slag!
 • snart kommer man kunna köpa hälsosamt gott, skapat av mig, hos Parsa Powergym i Uppsala. Sötsaker som passar tränande folk, så som protein-brownies, härliga muffins, goda kakor och bars. Man kommer även kunna beställa – till festen, lördagsfikat eller varför inte tisdagsmyset hemma i soffan?

IMG_0446

2015 kommer bli ett så bra år. Jag känner det på mig. Och just det – jag styr det ju själv såatteeeee…

 

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  31 januari, 2015 at 15:33

  åh vad kul, grattis till buffé – superbra ju!! heja dig! och kul med parsa powergym också, även om jag nog mest gläds åt buffé av rent egoistiska själ (för den kommer jag att läsa)! 😀

  • Svara
   roethlisberger
   31 januari, 2015 at 22:19

   Tusen tack fina Sara! Haha, du får väl svänga förbi Uppsala (eller på vägen dit – Knivsta, där jag bor) för en fika DÅ?! Alltid välkommen!

 • Svara
  Träningsglädje
  31 januari, 2015 at 15:33

  åh vad kul, grattis till buffé – superbra ju!! heja dig! och kul med parsa powergym också, även om jag nog mest gläds åt buffé av rent egoistiska själ (för den kommer jag att läsa)! 😀

  • Svara
   roethlisberger
   31 januari, 2015 at 22:19

   Tusen tack fina Sara! Haha, du får väl svänga förbi Uppsala (eller på vägen dit – Knivsta, där jag bor) för en fika DÅ?! Alltid välkommen!

 • Svara
  Clara
  1 februari, 2015 at 09:35

  Kul att du hittat en klänning som äntligen sitter!
  Jag har samma problem – svårt att hitta något som inte är för tight i rygg- och axelparti när det passar i övrigt! Det värsta tycker jag inte är att nytt passar dåligt, det är att gamla favortiplagg inte längre går över axlarna. Vi styrketränande kvinnor får hjälpas åt att dela span på klädmärken som sitter bra! 🙂

 • Svara
  Clara
  1 februari, 2015 at 09:35

  Kul att du hittat en klänning som äntligen sitter!
  Jag har samma problem – svårt att hitta något som inte är för tight i rygg- och axelparti när det passar i övrigt! Det värsta tycker jag inte är att nytt passar dåligt, det är att gamla favortiplagg inte längre går över axlarna. Vi styrketränande kvinnor får hjälpas åt att dela span på klädmärken som sitter bra! 🙂

 • Svara
  Jeanna
  2 februari, 2015 at 07:09

  hurrraaaaa! Du är så himla bra, Fanny. Smitta mig tack!

  • Svara
   roethlisberger
   2 februari, 2015 at 11:36

   Haha åh, fina du. Mesen du behöver faktiskt inte smittas Jeanna – du är redan fab!

 • Svara
  Jeanna
  2 februari, 2015 at 07:09

  hurrraaaaa! Du är så himla bra, Fanny. Smitta mig tack!

  • Svara
   roethlisberger
   2 februari, 2015 at 11:36

   Haha åh, fina du. Mesen du behöver faktiskt inte smittas Jeanna – du är redan fab!

Lämna ett svar