lifestories Vardagsuppdatering

helgbestyr

Hej vänner! Söndag igen och ännu en vecka har bara svischat förbi… Hur har ni det?

Här hos mig händer det galet mycket just nu, faktum är att jag knappt varit hemma de senaste veckorna. Jag ser mycket fram emot att få berätta för er vad jag sysslar med på olika håll, men i skrivande stund är jag så illa tvungen att knipa igen. Men snart, snart kan jag dela med mig lite mer om vad som sker och kommer ske.

Tills dess – helgbestyr. Jag har haft en fin helg, och finast var nog inledningen då jag fredags först drack bubbel och åt charkisar på Urban Deli Nytorget med delar everydaystories-gänget. Tack för en himla trevlig sittning, säger jag till Robban & Daniel från fitnesspoddenAndrea, Erika, Sofia och Mela! Det gör vi om, tycker jag, och då hoppas jag att resten av vår fina lilla everydaystories-familj kan vara med och mysa.

everydaystoriesmingel1 everydaystoriesmingel2

Med goda ostar, bubbel och en fin känsla i magen traskade jag vidare för middag på Jensen’s Bøfhus. Det var så galet trevligt att jag sedan liksom bara blev kvar i stan med det sällskapet, spatserandes längs Stockholms gator, pratandes om livet och framtiden. Ungefär den bästa fredagen på väldigt länge, kände jag när jag strax före midnatt stupade i säng.

Idag jobbar jag i köket och hit har julen redan kommit, kan jag tala om! Det känns kanske lite lite märkligt att sniffa kanel, fota med julpynt och skissa på recept med saffran, det ska jag erkänna.. men som det ser ut nu lär ju hösten försvinna på två röda den också, och plötsligt är det jul igen! Ja… Herregud.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  FitnessPodden
  30 augusti, 2015 at 14:30

  Haha min skalle ser gigantisk ut på den bilden 😀
  Kul att ses, det får vi göra om snart 🙂

  // Daniel

 • Svara
  FitnessPodden
  30 augusti, 2015 at 14:30

  Haha min skalle ser gigantisk ut på den bilden 😀
  Kul att ses, det får vi göra om snart 🙂

  // Daniel

Lämna ett svar