Uncategorized

Alla hjärtans dag betyder choklad, blommor och …städning?

Alla hjärtans dag på ingång. Dagen då det plötsligt är motiverat att köpa sådär magiskt mjuka nallebjörnar med alldeles för små kläder (?) och absurt dyr choklad (det är väl i och för sig alltid motiverat att köpa choklad). Dagen då singlar avundas, alternativt förbannar, alla med kärleksglimmer i ögonen som blir lite extra bra på att berätta om sin rådande relationsstatus. Eller dagen man glömmer bort mitt i alla vardagssysslor som liksom fortfarande ska göras. Åh ledig lördag?! Vi kör tvätt-maraton och varvar med lite härlig golvsvabb va?!

Jag har skrivit om Helpling förut, helt enkelt för att jag tycker deras upplägg är himla bra. Inför alla hjärtans dag har de nu satt ihop ett finfint erbjudande som också jag vill dela med mig av till er. Helpling bjuder på en städtimme när man bokar städning – och sedan får man dessutom ett gäng erbjudanden hos deras partners, allt för att man ska kunna göra alla hjärtans dag lite extra fin. Choklad, barnpassning, underkläder, blommor mm…

Offer

Förutom en extra städtimme, innehåller alla hjärtans dag-erbjudandet alltså detta;

 • 200 kr rabatt på en matkasse från Mathem*
 • 185 kr rabatt på barnpassning hos Nannyakuten
 • 150 kr rabatt på utvalda vinlådor hos Xwine.se
 • 50% rabatt på NaturalCycles Love Box
 • 25% rabatt på lingerie hos Toplady
 • 10% rabatt på blommor & choklad hos Flowershop.se

*Gäller på en matkasse med minsta värde 700kr

Och duman kan ha himla mysigt själv också! Jag kör solo på alla hjärtans dag, och herreguuu så myspysigt vi ska ha, me myself and I! Tänker mig ett nystädat hem (som jag icke städar själv, för en gångs skull) lite finchoklad och ett gäng blommor. Ja men puss på dig Fanny, såå himla värd det!

Detta inlägg skriver jag i samarbete med Helpling, men vid det här laget vet ni väl att jag bara tipsar om saker jag genuint diggar? Precis. Att kunna erbjuda er egentid och vardagslyx är faktiskt himla fint och något jag gärna gör.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Louise
  3 februari, 2015 at 15:40

  Ska du inte vara lite försiktig med hur du gör reklam? Om det här inlägget är reklam ska du väl vara tydlig med det (dvs ”jag vill dela med mig av något” blir isf lite vilseledande). Särskilt om du får betalt. Du kan mycket väl tycka att det är en bra grej, men du ska ändå vara tydlig med att det är reklam. Åk inte fast, säger jag bara.

  • Svara
   roethlisberger
   3 februari, 2015 at 15:57

   Det står tydligt utskrivet att inlägget är skrivet i samarbete med Helpling så inga konstigheter 🙂

 • Svara
  krista
  7 februari, 2015 at 17:24

  Va varför ska du vara själv,vart är din kille?

  • Svara
   roethlisberger
   7 februari, 2015 at 21:39

   han är borta den helgen bara 🙂

Lämna ett svar