Inspiration och pepp Kost Okategorierat Press & Event Vardagsuppdatering

XOCO

Igår spenderade jag några timmar i Stockholm med mina vänner på biofoods och four sigma foods, i chokladens tecken. Sådana inbjudningar tackar man av uppenbara skäl inte nej till.

Har ni provat FSF’s choklad-drycker? Jag ska erkänna att jag var skeptisk (varmt vatten med chokladsmak? Låter ju.. måttligt gott) så det tog mig ett par månader innan jag ens provade. När det väl var gjort var det Fanny som bad universums alla svamp- och chokladgudar om ursäkt (mailade FSF gjorde jag också) och sedan dess har jag druckit minst en om dagen. De smakar alltså inte varmt vatten med choklad, om vi säger så. De smakar choklad, punkt. Den röda är den uppiggande varianten med chagasvamp och en hint av chili (aamengissahurgottva) och den blå är med reishi och kryddor som kanel och kardemumma. Bortsett från alla hälsofördelar, så är de uppriktigt jättegoda. Mika berättade för oss om hur FSF kom till, vad de gör och varför svamp (av rätt sort..) är så bra för oss. Jag har normalt svårt för föreläsningar och saker som innebär att man ska sitta still under en längre period och liksom, bara lyssna. Sitta där. Still. Och lyssna. Men med en kopp choklad, ett intressant ämne och några chokladbitar att mumsa på, gick det ju strålande så säg!

biofsf1

Chokladtema var det, och det var det nog ingen som missade. Överallt fanns choklad och man skulle kunna säga att igår var jag i himmelen på besök. Rawchoklad, brownies, bollar, protein-bounce… choklad choklad choklad. Om någon nu ändå missat vad temat var för kvällen så hade mina biofoods-kompisar knåpat ihop ungefär trettioelva små bruna hjärtan med olika kärleksförklaringar till chokladen. Kan inte annat än gilla dem, alltså.

biofsf2

 

 

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Liselott
  5 mars, 2015 at 12:53

  Herrehjälp och kärlek. Choklaaaaaa <3

 • Svara
  Jessica
  6 mars, 2015 at 13:05

  Vart finns denna dryck att köpa??

Lämna ett svar