Inspiration och pepp Stil och mode Vardagsuppdatering

”Dig deep rise up” – styrka är ju så mycket mer än fysik

Jag tycker det är så himla härligt när människor hittar nya sätt att förmedla ett djupare budskap på nytänkande och användbara sätt. Som de olika boxarna med hälsosamma godsaker att prenumerera på, eller kläder vars loggor har lite extra betydelse – överlag bara gillar jag när det finns mer tanke bakom än ”bara” produktionen av produkterna i sig. Det är så jag också vill jobba, både själv men även i samarbeten; jag vill hitta soulmates åt alla möjliga håll och kanter för att på olika sätt arbeta mot en värld där folk mår bra. Det finns massa sätt och jag uppmuntrar all typ av engagemang och entreprenörskap som belyser helheten, som ”fattar grejen” att vi människor inte bara är en fysisk kropp utan att allt hör ihop och det är de små sakerna som tillsammans bygger styrka. Inifrån och ut.

”At the core of Fashletics® you have a woman who is committed to exploring and expressing the true meaning of strength from the inside out… and that will never change.  I am honored to serve a community that has proven to me over and over again that it wants to be a part of my quest to inspire positive change through physical means.” – Sarah Wilson

fashletics2

Ja, grundaren av Fashletics heter Sarah Wilson, och hon är förutom nationellt rankad i Duathlon och har tävlat för det amerikanska landslaget, även smed. Hon både designar och skapar för hand Fashletics smycken i Miami, och sedan september 2013 säljs smyckena i Sverige, av Johanna Båth.

Jag kom i kontakt med Johanna för någon vecka sedan och efter att ha läst om smyckena och Sarah, samt kollat in dem i webbshopen såklart, så bara kände jag lite att det här gillar jag, det här tycker jag är himla bra!

Så, i veckan ska vi sitta ner och snacka framtid för en sådan tänkte vi dela. Men for now, vill jag ge er chansen att klicka hem lite fina smycken till lite finare pris. Själv valde jag stilrena smycken i silver, då de är lite tåligare än varianterna i tenn. Jag är en nämligen en sådan där som lite glömmer att ta av mig smycken (ja och att ta på mig också, för den delen) och gillar därför smycken i en storlek som liksom alltid kan sitta på utan att ”vara i vägen”, samt alltså håller bra. Både i öron, kring handleder och som halsband.

Under hela april får ni 10% rabatt med koden FANNY.

Vilket smycke är er favvo? Min är hanteln i silver, och så är jag ju rätt väldigt förtjust i statements som, i alla fall för mig, understryker styrkan vi besitter inom oss. Charmsen med orden ”I choose strength”, ”strong is beautiful” och ”dig deep rise up” handlar för mig inte alls om fysisk styrka synlig för ögat utan helt och fullt om kraften vi har inom oss – om hur allt är möjligt och att vi har styrkan att ta oss precis dit vi vill.

fashletics1

 

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Liselott
  4 april, 2015 at 06:55

  Åh, jag köpte sådana där till mina syskon (+ brors flickvän) och mig själv för ett bra tag sedan! Till mig blev det en platta med texten ”No fear”. Tanken är att jag ska ha det som ”pris” när jag tagit en viss vikt i benpressen 😉 Men de är himla fina allihopa!

 • Svara
  AK
  4 april, 2015 at 09:55

  Jäklar vad snygga! Min favvo var nog Weakness is a choice

Lämna ett svar