Inspiration och pepp Recensioner Vardagsuppdatering

hjärta retro

Det är något med mig och förpackningar med ”retro-vibbar”. Jag bara älskar dem. Förpackningar och produktdesign överlag påverkar mig nog rätt mycket. Jag gillar fina ting, helt enkelt! 

Några personliga favoriter är Biofoods nya design på deras egna produkter (kolla till exempel deras buljong), och som jag skrivit förr är jag väldigt förtjust i hur produkterna från Renée Voltaire är peppigt färgglada men ändå stilrena + har snygga lagom diskreta retro-vibbar.

nutrichoklad

Och de här nya chokladkakorna från Nutri-Nick. De har ju verkligen härliga retro-vibbar! Den ”rejäla” förpackningen får mig dessutom att tänka på chokladkakorna jag brukar köpa när jag hälsar på nere i Schweiz – för det känns av någon orsak lite lyxigare att inte bara slita upp ett glansigt papper, eller hur?! Smaken? Ja den är inte heller fy skam, om vi säger så. Faktum är att de tre chokladkakor som igår damp ner på min dörrmatta redan har försvunnit spårlöst. Jag skyller på hunden jag inte har.

Mitt nya favvo-jordnötssmör från Vitaprana tycker jag också är sådär snyggt förpackat. Enkelt och stilrent!

VPB

 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar