Inspiration och pepp Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

My Protein i samarbete med Under Armour

Nu äntligen finns de flesta av kläderna som plåtades tidigare i vår uppe på My Protein’s hemsida. Det är dels nyheter från samarbetet mellan MP och Under Armour, samt en hel del Dcore och givetvis MP’s egna linje som jag har flera plagg av i garderoben. Jag håller på och fyller min kundkorg i webshopen just i detta nu, och det är ju riktigt uppfriskande att inte bara se kilovis av nötsmör, en drös smaksättare, några påsar proteinpulver och annat skoj till köket – utan faktiskt lite färgglada kläder också för en gångs skull! (men det är en hel del till köket däri också, såklart)

MYP2

Av alla tights jag bar den där dagen framför kameran så var de här mina favoriter. Vilket ingen var mer förvånad över än jag själv, kan jag tala om – jag är normalt en ”black everything-människa”, nämligen 😉 Men det i linjen återkommande mönstret à la ”stjärnhimmel” är faktiskt riktigt snyggt! Mina personliga favoriter är allt i lila och i färgen som heter ”teal”. Kan det betyda mörk turkos, kanske? Så skulle i alla fall jag beskriva färgen.

Sporttoppen jag bär på bilden nedan har jag inte sett i webshopen ännu, men så fort den kommer upp klickar jag hem den! Det syns inte på bilden, men den har en galet snygg rygg. Shortsen hittar man dock redan nu, här.

MYP1Fotograf: Emma Crossland

Om ni också vill beställa lite snygga nyheter till träningsklädsgarderoben från My Protein, till exempel ur denna kollektion i samarbete med Under Armour, så kan ni såklart använda koden ”FR10” även här, för 10% rabatt. Happy shopping!

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Kate
  3 juli, 2015 at 19:15

  Åh älskar den färgen!! snygga tights! want item!! =)

 • Svara
  Kate
  3 juli, 2015 at 19:15

  Åh älskar den färgen!! snygga tights! want item!! =)

 • Svara
  Anna
  4 juli, 2015 at 20:33

  Hur tänker man vad gäller storlekar där. De säljer sina storlekar i UK.

 • Svara
  Anna
  4 juli, 2015 at 20:33

  Hur tänker man vad gäller storlekar där. De säljer sina storlekar i UK.

 • Svara
  Carolin
  6 juli, 2015 at 16:34

  Jättesnygga! Men är du tunt tyg som blir genomskinligt när man gör en knäböj?

  • Svara
   roethlisberger
   6 juli, 2015 at 20:08

   Som jag minns tightsen så är de inte genomskinliga nej. Har inga hemma nu men två par på väg, så får återkomma! Som sagt; jag minns dem som ”rejäla”, men sedan är ju tyget på tights (oavsett märke, men i olika utsträckning såklart) ”stretchigt” och dras det ut, som i tex knäböj, så blir det ju – ja utsträckt. Ljusare. Men förstår vad du menar och som jag minns dem; knäböjs-säkra! 🙂

 • Svara
  Carolin
  6 juli, 2015 at 16:34

  Jättesnygga! Men är du tunt tyg som blir genomskinligt när man gör en knäböj?

  • Svara
   roethlisberger
   6 juli, 2015 at 20:08

   Som jag minns tightsen så är de inte genomskinliga nej. Har inga hemma nu men två par på väg, så får återkomma! Som sagt; jag minns dem som ”rejäla”, men sedan är ju tyget på tights (oavsett märke, men i olika utsträckning såklart) ”stretchigt” och dras det ut, som i tex knäböj, så blir det ju – ja utsträckt. Ljusare. Men förstår vad du menar och som jag minns dem; knäböjs-säkra! 🙂

 • Svara
  Carolin
  7 juli, 2015 at 11:09

  Tack för snabbt svar! =) Ja, återkom gärna när du testat dem!

 • Svara
  Carolin
  7 juli, 2015 at 11:09

  Tack för snabbt svar! =) Ja, återkom gärna när du testat dem!

Lämna ett svar