Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Mellis & Kvällis mobil Vardagsuppdatering

Lilla tipset

20130326-183655.jpg
Dagens tips : släng inte ”duttar” som blir över efter middagen (ni vet de där som är lite för små för att vara en hel portion att ha i matlådan, men ändå gör ont i hjärtat att slänga). Fördela i muffinsformar (med fördel silikon) och knäck i ett ägg. Rör ev. Runt med en gaffel för att blanda resten med ägget. In i ugnen (jag körde 175 grader) tills de ser fasta ut och har fått fin färg (jag lät mina vara inne ca 15-20 minuter tror jag). Yum yum och vips så hade man lite fina matmuffins att ha på plocktallriken nästa dag, eller att kanske slänga ner bredvid matlådan.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  26 mars, 2013 at 19:49

  Åh vilket kul tips, som små goda omeletter! Tack! 🙂

 • Svara
  Lena
  26 mars, 2013 at 21:23

  Åh! Bra tips! Tack för det! Ska testas i veckan =)

 • Svara
  Isabelle
  27 mars, 2013 at 18:11

  Vad brukar äter du som kvällsmål? Läste nyss att du äter mindre kolhydrater på kvällen, kan du ge några tips? =)

  • Svara
   roethlisberger
   27 mars, 2013 at 22:07

   kan skriva ett inlägg om det, men just nu blir det oftast antingen kasein-pudding med topping eller protein-fluff med jordnötssås. Förut hade jag en kesokvarg-period och åt det vaarje kväll toppat med typ allt gott som fanns hemma (bär, torkad frukt, nötter, kokos, jordnötssmör etc etc..). Kokta, hackade ägg blandat med keso om jag var sugen på något lite mer salt, eller varför inte göra några pannkakor att mumsa på? 🙂

Lämna ett svar