Inspiration och pepp inspirationstories Tankar om ting Vardagsuppdatering

IT’S HOW GOOD YOU WANT TO BE

Igår gjorde jag något jag inte riktigt brukar ägna mig åt, jag provade det där med ”aktiv vila”. Normalt brukar mina vilodagar vara väldigt o-aktiva, nämligen. Jag inledde dagen med att röja och rensa och städa och göra plats, för att sedan åka och hämta den soffa jag köpt förra helgen. Med ett lånat släp och därmed en tid att hålla, var det non stop som gällde med möbler som skulle bäras och ställas rätt, gamla möbler som skulle ut och köras bort, och så en himla massa dammsugande mest hela tiden.

Som vanligt när jag får mina ”ryck” så blir det så jäkla genom-ordentligt gjort och jag fortsatte fixa och dona och packa undan diverse prylar jag hittat under städningen. Källaren fylldes med lådor och varenda hylla i mitt lilla hem dammades av. I tolv timmar höll jag på, för att slutligen stupa i säng vid tio. Imorse vaknade jag fem minuter före larmet för att inleda denna söndag med tvättid 07. Mellan maskinerna har jag suttit i min nya soffa, såklart, och bläddrat i en av mina favoritböcker; It’s Not How Good You Are, It’s How Good You Want to Be av Paul Arden.

morgonbok1

En bok full av pepp och inspiration, citat värda att minnas och ord nyttiga att påminna sig om med jämna mellanrum. Jag har boken väl synlig, stående mitt på en vägghylla i vardagsrummet, lätt att plocka ner för lite på-momangen-pepp när den behövs.

Inte för att jag känner att jag behöver extra pepp just idag, tvärtom, men jag tror på att boosta fina känslor. Så när jag har dem tar jag alltid tillfälle i akt att läsa ord som fyller på peppen och inspirationen ännu mer. Den här boken är full av sådana ord, och efter att nu ha bläddrat igenom den ännu en gång under morgonen känner jag lite att en söndag kan faktiskt inte börja bättre!

morgonbok2 morgonbok3 morgonbok4 morgonbok5 morgonbok6

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Emilie
  26 juli, 2015 at 17:49

  Har også den bog – den er fantastisk!

 • Svara
  Emilie
  26 juli, 2015 at 17:49

  Har også den bog – den er fantastisk!

Lämna ett svar