healthstories Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

När helgen bara försvinner

Igår landade jag hemma strax efter 21 och det var då första gången sedan i fredagsmorse som jag faktiskt också stannade hemma längre än några få minuter. Min helg har varit full av finheter, kolla bara;

Fredagen inleddes med finmöte i Stockholm över en god brownie, och avslutades senare på en solig takterass med vad som förmodligen bäst beskrivs som en drömkomboen fin bästis och massa go-glass. Som jag nämnt tidigare (här) jobbar Sanna numera med Add Ice Cream, och vi tyckte båda två att det var hög tid för Fansan att prova glassen som finns i fyra smaker (chocolate chunk, apple/cinnamon, cookie dough och vanilj).

addsanna1

Inte helt otippat var jag mest nyfiken på varianterna med choklad och kakdeg, men äppel/kanel-glassen överraskade mig! Precis som chokladglassen har bitar av choklad, och cookie dough-glassen har stora bitar kakdeg+chokladbitar, så innehöll äpple/kanel-glassen generöst med sega äppelbitar och hade en tydlig kanelsmak. Helhetsupplevelsen var kort och gott ”äppelpaj med vaniljglass”. Riktigt goda var de allihopa!

addsanna2

Add Ice Cream kommer börja dyka upp i butiker runt om nu, men kika på deras hemsida för att se var du kan hitta dem i dagsläget!

Efter glassätande i solen och ett välbehövligt, om än kort, catch up talk med Sanna, rörde jag mig hemåt för en snabb mellanlandning innan jag tog mig ut till Wenngarn Sportcenter. Med en sliten kropp ägnade jag nästan en timme åt rörlighetsövningar och rullande på foamrollern – välbehövligt och himla skönt! Eftersom jag i princip aldrig tränar mage (i form av isolerade magövningar) gjorde jag några sådana ”for fun”. Kan meddela att jag än idag, måndag, har träningsvärk i magen… haha!

fretrawen

Hampus fyllt år tidigare i veckan samlades vi ett gäng i lördags för att äta middag på Bistroteket. Ny resturang för mig, och det var verkligen fint rakt igenom med himla god mat, bra service och en härlig atmosfär överlag. Trevligt sällskap, många skratt och summa summarum en riktigt fin kväll!

bistroteket

Söndagen var en sann göra-nytta-dag med diverse ärenden och idag inleder jag en ny vecka som lär bli väldigt intensiv men också innehålla en hel massa roligt. Så mycket spännande på g och jag längtar tills jag kan berätta mer för er!

Nu önskar jag er en fin start på veckan, och kika in snart igen för i dagarna kommer både den ena och andra roligheten upp här!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Sally
    17 augusti, 2015 at 10:06

    Låter underbart! Kul med massa projekt på g också 🙂 kram på dig

Lämna ett svar