Inspiration och pepp lifestories Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

träningskläder – budgettips

Det är extremt sällan jag ”shoppar”. Jag kan gilla idéen av att strosa runt på stan och kika i butiker, prova kläder och pilla på prylar en gärna skulle ha i sitt hem. Men det blir liksom aldrig av, och när det väl blir av brukar det sluta med att jag plockar på mig runt en trettio plagg (måste alltid prova 2-3 olika storlekar av samma plagg för jag vet aldrig vilken storlek jag har) och väl i provrummet blir jag trött. Så-himla-trött. Om något passar alls, orkar jag efter allt provande inte fatta beslut. Jag velar i en oändlighet och så brukar det för det allra mesta sluta med att jag efter en timme lämnar butiken – tomhänt. Helt slut.

Ibland ”råkar” jag vara på stan, på väg till eller från ett möte eller läkarbesök, eller för att uträtta ett specifikt ärende, och ibland får jag för mig att kika in om någon butik på vägen. Häromdagen var jag i stan för att byta en födelsedagspresent som inte passade, och gick in i en butik. Där blev jag kvar i över en timme och jag tror jag gick ut och in ur provrummet säkert 4 gånger under den tiden, MEN jag gick i alla fall inte tomhänt därifrån!

För dryga 300:- fick jag en t-shirt, tre toppar och en sport-bh. Rea på nästan alltihop och självklart var det varken superkvalité eller flashiga märken, men faktum är att jag växer och ”ändrar form” i ett galet tempo för tillfället, och måste således ändå köpa nya kläder ungefär direkt. Då är reafynd liksom lite extra uppskattade. Min garderob är väldigt välfylld, men jag kan ha kanske 15% av plaggen just nu… trist!

HUR SOM HELST – dagens tips är för er ”som är som jag”, dvs för er som ibland kanske hellre köper nytt lite oftare än lägger pengar på saker som knappt hinner bäras innan de skaver både här och där och istället för använda blir hängande på galgen längst in i garderoben…

sportnewyorker

Den är sport-bhn hittade jag på New Yorker och för den betalade jag 89 svenska riksdaler. Den sitter väldigt skönt, ger bra stöd och är ju, tycker jag, dessutom riktigt snygg! Jag är mycket nöjd med inköpen, hela fem plagg är mer än vad jag köpt mig sammanlagt de senaste typ.. 5 månaderna. En kombo av lathet och att jag har svårt att unna mig själv.

Har du något bra budgettips att dela med dig av? När det kommer till träningskläder till finpris så gillar jag HMs utbud, och jag har några linnen från Cubus första kollektion av träningskläder som fortfarande används flitigt. De flesta kedjor har träningskläder numera, några tips;

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Ida
  7 september, 2015 at 20:24

  Har du kikat på Lorna Janes träningskläder? Definitivt inte budget, men dösnygga och värda varenda krona! 😀

  http://www.lornajane.com.au

 • Svara
  Ida
  7 september, 2015 at 20:24

  Har du kikat på Lorna Janes träningskläder? Definitivt inte budget, men dösnygga och värda varenda krona! 😀

  http://www.lornajane.com.au

Lämna ett svar