Inspiration och pepp inspirationstories Okategorierat Tankar om ting Vardagsuppdatering

Tyngre Träningssnack – äntligen!

Två av mina absoluta favoriter som jag lärt mig massvis av genom åren, Jacob Gudiol och Wille Valkeaoja, har nu slagit sig ihop till värsta dreamteam för att leverera vad jag är tämligen övertygad kommer bli en ny podd-favorit hos mig: Tyngre Träningssnack.

Wille är en av grabbarna bakom Fysiopodden, en podd jag nämnt flera gånger tidigare här i bloggen, som jag inte bara lärt mig mycket av utan som även fått mig att skratta högt rakt ut (ni vet, sådär så att förbipasserande främlingar på stan förvirrat stirrat på mig och undrat hur jag egentligen mår). Jacob Gudiol tror jag att de flesta har någorlunda koll på, annars in och läs här (ps hans instagram är en av mina absoluta favoriter också, såklart). Jag älskar hur Jacob alltid på ett roligt, underfundigt sätt kommer med håll-käften-argument för diverse aktuella tokerier i tränings-och hälsovärlden, och hur han alltid backar upp dessa med fakta svart på vitt.

Så, som sagt, jag säger bara äntligen och JA-AA vad himla himla fint! Själv har jag precis lyssnat färdigt på avsnitt nummer 1 och ska nu lägga mig i soffan för att mysa till avsnitt nummer 2. Vill du också lyssna så hittar du avsnitten HÄR, mycket nöje! ”Lite djupare, lite nördigare, lite kunnigare”

tyngretraningssnack

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Karin
  22 oktober, 2015 at 19:07

  Hej!
  Schysst! Alltid kul med nya och bra träninspoddar. Har du lyssnat på Styrkebyrån? Superbra podd som handlar om tung styrketräning för tjejer. Den kanske är lite basic om man är väldigt kunnig inom styrketräning, men för mig är den perfekt. Ett hett tips!
  Ha det bra!
  Kram Karin

 • Svara
  Sara
  31 oktober, 2015 at 19:30

  Tusen takk for tips! Tar en master i idrettsfysiologi, så dette er perfekt 😀
  Og ellers; tusen takk for en inspirerende blogg!

Lämna ett svar