Uncategorized

ES JULKALENDER – LUCKA NR7

Everyday stories julkalender

I dagens lucka kan du vinna ett vinterlöpningskit från Soc, innehållande mössa, lager 2-tröja (Soc W Gait warm zip pink) och jacka (Soc W Gait jacket, black) i storlek 36. Jackan är vind- och vattenavvisande , har reflexdetaljer för ökad säkerhet, inbyggd batteridriven LED-lampa för extra synlighet samt ficka med öppning för hörslurssladd.

För att vara med och tävla vill vi att du svarar på frågan:

Vilken är din bästa låt att springa till?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Sista dag att tävla är 12 december.

Soc 7 dec

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Sofia H
    8 december, 2015 at 05:53

    Åh, det måste nog vara The Scripts ”Hall of Fame”. Den är nog den finaste låten jag vet, orden är så starka och budskapet går fortfaranfe efter 3års ”sönderlyssnande” rakt in i hjärtat på mig. Mitt första minne av den är från då jag var 13 på mitt första FM i längdskidor. Där blev jag femte, viket väldigt stort och överraskande för mig. Hall of fame hade snurrat i mina lurar innan det loppet och jag minns alltid den dagen med ett leende på läpparna alltid då den låten kommer på. Tre år senare, förra vintern, efter två års motgångar, skador och sjukdomar tog jag ett silver. Det hade jag aldrig ens vågat föreställa mig efter alla svårigheter, men just de fina orden i den låten har så otroligt många gånger fått mig att stiga upp och kriga igen. Alla orden träffar mig rakt i hjärtat och för mig var det silvert verkligen att få stå i Hall of Fame. För jag kan, nu vet jag att jag kan. Jag tror att den komner vara min absoluta favoritlåt ännu många många år till, genom otaliga intervaller, gympass, löplänkar, tävlingsmorgnar och svaga stunder.
    ”You can be the hero, you can get the gold. Be breaking all the records thought that never could be broke”

Lämna ett svar