Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Recensioner Uncategorized Vardagsuppdatering

Gyllene augusti på ingång med The Healthy Box

Ja, idag är julis sista dag och imorgon startar min favoritmånad på hela året : augusti! Jag vet inte riktigt varför jag tycker augusti är en sådan härlig månad, men jag tycker verkligen kvällarna är lite mer gyllene, det känns som om luften är härligt uppvärmd efter de föregående sommarmånaderna, och man är plötsligt väldigt medveten och mån om att ta till vara på sista snutten sommar.

Precis som föregående månader inleder jag augusti med en box med hälsosamt finfint : The Healthy Box Augusti är här!
THBaugusti1

Också denna gång en blandning av gamla favoriter och nya saker att prova. Chiafrön, Reztart bar och Bara Bär är standard här hemma vid det här laget, medan jag med glädje provade både kokosvatten med ananassmak och sockerfri aloe vera i nya smaken persika. Båda var så goda att jag gärna skulle proppa skafferit fullt, så fräscha och somriga! Jag vet inte om det är för att det varit en sådan kanonsommar i år med riktig succévärme, men jag har druckit enorma mängder både kokosvatten och aloevera denna sommar – det är ju så härligt uppfriskande och energin är välbehövlig varma dagar när man lätt blir seg och trött..
THBaugusti3

De där guldkörsbären har jag inte hunnit prova än, men som jag skrev ovan är ju augusti den gyllene månaden i mina ögon, så jag tror inte att det ska bli något problem att hitta på något skoj med dem 😉 låter ju väldigt gott i alla fall!THBaugusti2 THBaugusti4

Vill du också ge dig själv en låda med hälsosamt gotte och mys? Du beställer på The Healthy Box’s hemsida HÄR. Väl värda 179 kronor!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar