Jul 2015 Kost

Vegetariskt julbord

Quorn har inför jul lanserat ett lakto-ovo-vegetariskt och glutenfritt alternativ till den klassiska julskinkan – en ”Julspecial”. Jag fick en superfin och välfylld korg budad till mig på jobbet på STHLM RAW, och tänkte idag ha lite julafton med mig själv med ett vegetariskt julbord.

quornjul1

Förutom nämnda Julspecial fick jag också några produkter som sedan tidigare finns i Quorns sortiment, så som bullar, korv och färs. Korvarna åt jag faktiskt redan i helgen som var, och blev positivt överraskad av smaken. Prinskorv är ingen personlig favorit på julbordet, utan jag föredrar korvar som… ja, helt enkelt smakar lite mer. Ni vet – inte starka, men smakrika. Sådan korv gillar jag, och precis så upplevde jag korven från Quorn.

quornjul2

Att jag fick med bland annat en söt liten burk senap i den fina korgen var ju också perfekt (för alla vet väl att korv ska ätas med en god senap, eller hur?)

Karin har här skrivit om hur hon tillagade sin Julspecial, så de anvisningarna tänkte jag följa idag. Spännande! Vill du läsa mer om quorn, till exempelvad det är och hur det tillverkas, kan du göra det här på Quorns hemsida.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  23 december, 2015 at 13:04

  Tycker det är en brilliant idé av Quorn att ha tagit fram detta veggoalternativ till julskinkan. Smaklig spis!

  Massor med julkramar till dig!

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  23 december, 2015 at 13:04

  Tycker det är en brilliant idé av Quorn att ha tagit fram detta veggoalternativ till julskinkan. Smaklig spis!

  Massor med julkramar till dig!

Lämna ett svar