inspirationstories Stil och mode Träning

Vårnyheter från BLACC med pigga prints och svartvit marmor

Blacc smygstartar våren med att presentera Blacc SS16 – två kollektioner, en för träning och en för löpning, som innehåller både fräscha nyheter och uppdateringar av storsäljande favoriter. Den röda tråden är precis som i tidigare kollektioner glada mönster och pigga prints, med passform och funktion i centrum, till ett bra pris.

blaccss16tre

Tightsen Electric kommer nu i nya kollektionen i fler, färgsprakande varianter, exempelvis den svart/vit/rosa-varianten på bild ovan. Fast min favorit är nog det här svartvita marmor-mönstret, såå snyggt! Tightsen har ett mjukt fuktreglerande material och platta sömmar för att inte skava och irritera, plus ett elastiskt band i midjan för att sitta på plats oavsett träningsform.

För mjukare träningsformer, som yoga och pilates, är en snygg nyhet sport-bh:n Hibiscus (på bild nedan t.v). Man kan ta ut paddingen om man vill, axelbanden är justerbara och den sitter behagligt skönt på med sin breda och mjuka ribb. Glada färger här med, såklart!

blaccss16tva

Ett plagg som jag verkligen tokgillar är löparbyxan Heather (på bild ovan t.h). Byxan finns i fler varianter men jag föll (otippat nog – jag brukar ju vara rätt ”feg” när det gäller färger och mönster på träningskläder) för den flerfärgade. Matchande löparjacka är på g har jag förstått, men jag hoppas framför allt att det kommer linnen, sport-bh mm i samma fina mönster!

Flera av mina favoritplagg i ”träningsklädsgarderoben” är signerade Blacc, och jag har faktiskt en hel del fina grejer ur deras tidigare kollektioner. Favvo nr1 måste jag nog säga är linnena med sitt sköna, lätta material. Lagom långt och framför allt så sitter de på plats. Jag har också flitigt använt min sport-bh Lead, som är så otroligt bekväm och ”lätt” på något vis. Den sitter mjukt och skönt samtidigt som den känns väldigt ”stabil” och ger bra stöd under träningen.

Blacc SS16 – jag gillar det jag ser. Och i min garderob hittar man redan några nya favoriter ur kollektionen…

blaccss16

Gänget på sportamore prickade bevisligen helt rätt när de spådde mig gilla tightsen med marmormönster..


Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Ereeka
  16 januari, 2016 at 08:36

  Snygga! Älskar brallorna på första bilden.

 • Svara
  Linnéa K.
  24 januari, 2016 at 18:04

  Har funderat på att köpa träningstights från blacc, men är rädd för att de typ ska börja glida ner när man rör på sig eftersom det inte är något snöre i midjan.. Sitter de på plats och hur är de i storleken?

  • Svara
   roethlisberger
   25 januari, 2016 at 03:15

   Jag som avskyr snören haha! Jag vill ha en bra och skön ”resår” eller liknande i träningstights, för de ska såklart sitta på plats och inte glida någonstans. Invigde faktiskt dessa tights ikväll och de satt skitbra 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   25 januari, 2016 at 03:15

   Och ja mig har s i dessa, så skulle väl säga att de är rätt normala liksom, jag brukar ha s i tights 🙂

Lämna ett svar