Övningar Träning Vardagsuppdatering

Veeem bor i Skåne?

Nästa helg ska jag ner till Skåne.. befinner sig några av er där nere?? Jag kommer i vanlig ordning mellanlanda i Lund ett dygn, för att sedan köra ner till Borrby och Simrishamn, där jag spenderar obestämd tid. Ledig och förra sommaren blev det tre fantastiska veckor då jag plötsligt hade en massa fina vänner att umgås med 😀 att vara social med nya människor brukar inte riktigt vara ett problem för mig, om vi säger så.

Det är dock inte bara askalas att åka söderut, jag försöker klura ut hur jag ska kunna hålla igång ”lagom” där nere.. gym är ju liksom my thing, konditionsträning är jag inget större fan av, och att fylla en timme med bra, tillräckligt tunga övningar utan utrustning tycker jag är lite trixit… därför, efterlyser jag nu träningskompis (som kan ta med mig till något fräscht/bra/mysigt gym och rasta mig lite), alternativt tips på bra övningar man kan göra på resande fot? Jag kan ju en del, men det vore skoj att ha lite nya övningar att prova!

Mina favoriter när det kommer till träning med enbart kroppsvikt(/något litet redskap..);

 • crunches (med och utan boll, kör jag med boll har jag benen i 90 grader ”runt” bollen)
 • plankor av olika de slag (tex; vanlig, armarna på balansplatta, sidoplanka med höftlyft)
 • liggande benlyft, in- och utsida ben
 • armhävningar, både smala och breda, ev. på balansplatta (när jag gör smala, alltså)
Men ungefär där tar fantasin slut. Vaad kan man göra? Liksom, typ, utfall – hur kul är de på en skala? Och jo, träning ska vara kul! Det finns massa rolig träning, bara att jag inte är så haj på hela träna-hemma-grejen 😉 så – hit me!
Avslutar detta inlägg med några favoritbilder från förra sommaren på Österlen;

Du kanske gillar

16 Kommentarer

 • Svara
  erika
  27 juni, 2012 at 20:12

  Jag bor i Skåne 😀
  Dock så bor jag inte så nära varken Lund, Österlen eller Simrishamn. Håller till i nordväst (liten håla som kallas Klippan. Ligger mellan Helsingborg och Hässleholm typ). Annars hade jag gärna kompistränat med dej. Hoppas du får en fantastisk sommar här nere! 😀

  • Svara
   roethlisberger
   27 juni, 2012 at 20:36

   åh, ja det var synd att det inte var lite närmre!! Men om du får för dig att ta en dags-tripp till Lund, Malmö eller Ystad eller nåt – let me know! 😀 och tack, ska göra mitt bästa 😉

 • Svara
  erika
  27 juni, 2012 at 20:12

  Jag bor i Skåne 😀
  Dock så bor jag inte så nära varken Lund, Österlen eller Simrishamn. Håller till i nordväst (liten håla som kallas Klippan. Ligger mellan Helsingborg och Hässleholm typ). Annars hade jag gärna kompistränat med dej. Hoppas du får en fantastisk sommar här nere! 😀

  • Svara
   roethlisberger
   27 juni, 2012 at 20:36

   åh, ja det var synd att det inte var lite närmre!! Men om du får för dig att ta en dags-tripp till Lund, Malmö eller Ystad eller nåt – let me know! 😀 och tack, ska göra mitt bästa 😉

 • Svara
  Maria
  27 juni, 2012 at 20:53

  Kolla in bodyrock.tv 😉

 • Svara
  Maria
  27 juni, 2012 at 20:53

  Kolla in bodyrock.tv 😉

 • Svara
  Julia
  27 juni, 2012 at 21:24

  Jag bor i Simrishamn. Kom till gymmet där jag jobbar och tränar, Helsunt!

  • Svara
   roethlisberger
   27 juni, 2012 at 21:47

   ÅH, det ska jag verkligen göra i så fall! Vad kostar det, får man prova gratis en gång? Jobbar du i sommar? Vore ju skitskoj 🙂 har flera vänner i Simris, varav flera tränar, kanske är det på Helsunt någon av dem kör, ska kolla det!

 • Svara
  Julia
  27 juni, 2012 at 21:24

  Jag bor i Simrishamn. Kom till gymmet där jag jobbar och tränar, Helsunt!

  • Svara
   roethlisberger
   27 juni, 2012 at 21:47

   ÅH, det ska jag verkligen göra i så fall! Vad kostar det, får man prova gratis en gång? Jobbar du i sommar? Vore ju skitskoj 🙂 har flera vänner i Simris, varav flera tränar, kanske är det på Helsunt någon av dem kör, ska kolla det!

 • Svara
  Anonym
  28 juni, 2012 at 06:17

  Finns Actic (http://www.actic.se/se/Site/Vara-gym-och-priser/Skane/Lund/Olympen1/) Men vet ej vad det kostar eller om det är fräscht/bra/mysigt.

 • Svara
  Anonym
  28 juni, 2012 at 06:17

  Finns Actic (http://www.actic.se/se/Site/Vara-gym-och-priser/Skane/Lund/Olympen1/) Men vet ej vad det kostar eller om det är fräscht/bra/mysigt.

 • Svara
  Julia
  28 juni, 2012 at 21:23

  Kolla in på helsunt.se, där finns schema och så. Jag kör inte så många klasser i sommar, för jag jobbar på ett annat ställe under sommaren också. Men jag spenderar nästan all annan vaken tid där 😉 enligt mig är det det bästa gymmet i stan!

 • Svara
  Julia
  28 juni, 2012 at 21:23

  Kolla in på helsunt.se, där finns schema och så. Jag kör inte så många klasser i sommar, för jag jobbar på ett annat ställe under sommaren också. Men jag spenderar nästan all annan vaken tid där 😉 enligt mig är det det bästa gymmet i stan!

 • Svara
  Helena
  28 juni, 2012 at 22:01

  Jag bor i Lund, som vi så fint haft en liten instagram-diskussion om förut! Är dock sämst på att träna, tyvärr….. Har så himla svårt att hitta den där balansen mellan hälsosamt/tvång pga. min ätstörning. Men! Har du varit på gerdahallen? Jag har tränat där förut och det är ett himla bra ställe! Var i Lund bor du? Jag har rätt bra koll på Lund, tror jag, om du undrar någonting annat! Kram 🙂

 • Svara
  Helena
  28 juni, 2012 at 22:01

  Jag bor i Lund, som vi så fint haft en liten instagram-diskussion om förut! Är dock sämst på att träna, tyvärr….. Har så himla svårt att hitta den där balansen mellan hälsosamt/tvång pga. min ätstörning. Men! Har du varit på gerdahallen? Jag har tränat där förut och det är ett himla bra ställe! Var i Lund bor du? Jag har rätt bra koll på Lund, tror jag, om du undrar någonting annat! Kram 🙂

Lämna ett svar