lifestories Vardagsuppdatering

Saker jag ägnat mig åt veckan som gick

Jaa och så var det söndag. Igen. Återigen sitter jag här och konstaterar trött att ännu en vecka liksom bara… swishat förbi. Ja, jag vet, det börjar bli fånigt hur jag säger så mest hela tiden, att veckorna och dagarna rusar, alldeles för fort för mig att hänga med. Men jag blir uppriktigt förvånad varje gång det är helg igen, och jag ställer mig själv frågan vad har du ägnat dig åt veckan som gick, Fanny?

Jo, svarar jag då mig själv, jag har framför allt ägnat mig åt att bocka av punkter på min todo-list som vuxit sig skrämmande lång vid det här laget. Det har varit pappersarbete på hemmakontoret, receptuppdrag och en hel del skrivande. Det har varit fix och don i hemmet, och det har varit ärenden att uträtta åt alla möjliga håll och kanter. Tränat har jag också gjort, om än inte så strukturerat och optimalt som jag kanske skulle ha önskat. Meeen det är väl så det är, det där livet alltså, att man helt enkelt får ta de tillfällen som ges och då göra det bästa utav de små luckor man hittar. Eller hur? Så blev i alla fall den gångna veckan för mig och lite såhär har det sett ut;

insta_mars_sumomark

… jag har tagit tag i min sumomark. Att sumomarka är en typisk grej jag gjort sporadiskt i perioder. Oftast har jag ”kommit av mig” för att jag inte tyckt att jag fått till hela öppna-upp-höften-biten, och så har jag återgått till smala marklyft igen. Vet ni vilket som är det garanterat sämsta sättet att någonsin få till sumomark? Jo, det är att inte sumomarka alls. Som med allt annat med andra ord. En bör öva på det en inte är så hajj på. Så jag har nu ännu en gång tagit tag i den satans sumomarken. Den här gången känns det dock helt annorlunda och jag ”får till” hela rörelsen betydligt bättre nu än hur jag minns mina senaste taffliga försök. Den där rörlighetsträningen jag lagt så mycket tid och energi på visar sig ha gjort gott minsann!

insta_mars_truffle

….jag har också ätit minst en proteintryffel från The Protein Works om dagen. Jag har (hittills) bara provat smaken ”Millionare’s” och den är verkligen jättegod! Ärligt talat visste jag inte riktigt vad jag beställde när jag valde just den smaken, men nu vet jag att millionare’s = typ smörkola. Tänk dumle, ja fast protein-dumle här då. Så gott! Nästa gång beställer jag fler smaker, ”Caramel Macchiato” låter ju till exempel inte helt fel…

Har du hunnit använda rabattkoden som ger dig 30% på hela din order på TPW? Den lyder FANNYTPW och gäller till och med midnatt idag söndag. Ett av mina främsta tips är alltså tryfflarna, du kommer inte ångra dig! (I det här inlägget skrev jag om mig, TPW och varför vi festar till det med en finfin rabattkod)

insta_mars_bak

… helt klart värt att nämna är att jag skapat en hel del gotte under veckan. Utöver flera deadlines till kunder, så var mitt block med vill-testa-receptskissar överfullt då jag haft ont om tid över för ”sånt” senaste veckorna. Så nu äntligen fick jag leka av mig lite i köket! De allra flesta experiment blev ungefär lika superfina som jag hade hoppats på, så de kommer ni snart få ta del av här i bloggen! Tallriken på bilden här ovan förresten – HUR bra?! Skitbra, tycker jag! Köpte den på Åhlens och märket är Bloomingville. For your information; min plan är att köpa cirka allt porslin i den serien.

insta_mars_mala

… jag bestämde mig huxflux för att lägga pengar på sådant där jag normalt klassar som ”onödigt”. Till den kategorin hör väl egentligen allting som är 1) ”bara fint att se på”, dvs prydnader av olika slag, eller 2) ”inte nödvändigt för överlevnad” (med andra ord saker en inte kan äta. Because ätbart=högst nödvändigt) eller 3) något fint, icke-överlevnadsnödvändigt som inte är till någon jag tycker om, utan till mig själv. Det händer extremt sällan att jag spenderar pengar på saker som är fina att se på, inte värst ”nödvändiga” och dessutom till mig. Men, den här veckan kände jag att joho! tänk för att jag är visst värd lite fint. Så jag köpte nya kuddar, nya gardiner, en mysig filt, fina underlägg, och lite annat ”smått och gott” som bara gjorde mig lite extra varm i hjärtat och glad i själen.

Det var ett axplock ur min vecka, vad har ni ägnat er åt i veckan?

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Jessica
  20 mars, 2016 at 12:33

  Samma här, känner att veckorna går utav bara farten. Mina veckor fylls av dubbeljobb och vardagens måsten ☺️

 • Svara
  Jessica
  20 mars, 2016 at 12:33

  Samma här, känner att veckorna går utav bara farten. Mina veckor fylls av dubbeljobb och vardagens måsten ☺️

 • Svara
  Linda Assarsson
  20 mars, 2016 at 13:37

  Veckan har rusat fram ?
  Men fin vecka full av träning, långa frukostar, jobb, choklad, brödbak, te i massor, vårvärme, snö, kärlek och tacos ?❤️??

  • Svara
   roethlisberger
   21 mars, 2016 at 14:35

   Ja visst!? Snart är det APRIL liksom, herregud.. haha!
   Din vecka lät dock hur mysig som helst, hoppas denna bjuder på lika mycket fint! <3 kram!

 • Svara
  Linda Assarsson
  20 mars, 2016 at 13:37

  Veckan har rusat fram ?
  Men fin vecka full av träning, långa frukostar, jobb, choklad, brödbak, te i massor, vårvärme, snö, kärlek och tacos ?❤️??

  • Svara
   roethlisberger
   21 mars, 2016 at 14:35

   Ja visst!? Snart är det APRIL liksom, herregud.. haha!
   Din vecka lät dock hur mysig som helst, hoppas denna bjuder på lika mycket fint! <3 kram!

Lämna ett svar