Inspiration och pepp

Varsågod! Kampanjkod som ger dig en månads gratis läslyssning hos Nextory

Förutom att äta sig igenom lokala butikens glassutbud, så har jag ett till tips på typiskt bra grej att göra när en ligger däckad med förkylningen från hell i över en vecka: lyssna på böcker. För jag hade visserligen en ”fysisk” bok liggandes på mitt soffbord hela sjukveckan också, men varje gång jag försökte läsa ur den vägde den plötsligt minst fem kilo mer och mina ögon drog i ihop sig i kisande protest. Så istället lyssnade jag, för jag hade som tur var precis upptäckt Nextory veckan innan.

Nextory fungerar som Spotify – fast med böcker. Du aktiverar ett månadsabonnemang, och vips så har du tillgång till tusentals böcker att antingen lyssna på, eller läsa i mobilen/på plattan. Smidigt va?! Det är alltså en prenumerationstjänst med abonnemang för 99, 199 eller 249 kr per månad – med andra ord en summa man lätt kommer upp i vid köp av vad, en-två böcker i månaden? Så värt! (framför allt om man bestämt hävdar att ens fysiska bok väger motsvarande en mindre Rottweiler. Inga namn nämnda.)

nextstoryboktips1

Här några personliga favoriter som finns att ladda ner och läsa/lyssna på:

Eftersom fina grejer bör tipsas vidare om, är jag väldigt glad att kunna erbjuda er en månad gratis läslyssning hos Nextory! Ingen bindningstid, utan en hel månad för dig att välja och vraka bland tusen och åter tusen boktitlar. Efter din gratismånad väljer du sedan själv om du vill fortsätta eller säga upp ditt abonnemang. Easy peasy, smidigt och gratis – varför skulle en inte testa, liksom?

Koden är ROETHLISBERGER och här registrerar du dig för en månads gratis läslyssning


PS: det är som sagt en prenumerationstjänst, och om abonnemanget inte sägs upp efter testmånaden måste ju Nextory ha möjlighet att dra månadskostnaden – därför anger man även sitt kontokort vid registreringen (en krona dras, men den får man tillbaka direkt). Inga konstigheter alltså, men jag tänkte att det kan vara bra för er att veta så ni har kontokortet redo vid registrering! 🙂

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar