inspirationstories Stil och mode Träning

De där träningstightsen med hög midja

Jag letade i evigheter efter ett par svarta träningstights med hög midja. Jag hittade svarta tights – med låg midja. Jag hittade tights med hög midja – med diverse olika mönster och färger. Till slut, under en spontan runda på stan, hittade jag ett par som var precis så som jag ville ha dem. Så då gjorde jag som jag oftast gör; provade dem i butik, för att sedan gå hem och kika på sportamore. Som jag anade var prislappen finare där så jag klickade hem dem direkt och sedan dess har de varit mina absoluta favoriter!

tights2

Tightsen är från Röhnisch och jag har dragit mig i håret hela dagen då jag för mitt liv inte kan minnas vad de hette… men jag surfade in på sportamore igen och hittade tightsen Nora, vilket är vad jag ändå har för mig att de jag köpte också hette… skillnaden är minimal, lite annorlunda sömmar är allt jag kan se, kanske är det helt enkelt en ”uppdaterad version” av den modell jag köpte i höstas?

Hur som helst, jag har fått en del frågor om dessa favvo-tights, efter att de skymtats regelbundet både i mitt flöde på instagram och här i bloggen, och jag förstår att jag kanske inte är den enda som halvt letat ihjäl mig i jakten på de där perfekta, svarta tightsen med hög midja. Så jag tänkte att några korta rader om dem här vore på sin plats!

Jag bär helst mina high waist-tights ihop med en färgglad sporttopp, ett löst oversize-linne och höga strumpor. Det är dessutom den skönaste träningsoutfiten!tights1Linnet, sporttoppen och strumporna på dessa bilder är alla från Stadium och av deras egna märke SOC.

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Sofia
  19 april, 2016 at 09:12

  Va kul att du gillar tights med hög midja. Min favvo med 😀
  Då jag älskar dessa tights så vill jag tipsa dig, då du ger så himla fina och goda tips till oss läsare ;P
  Sitter som en smäck, slutar under naveln på mig, har rätt lång överkropp : https://www.sportamore.se/produkt/99187-nike-legendary-tight-pant-f-svart
  Dessa är högre, samma material, men tightare i midjan : https://www.sportamore.se/produkt/99186-nike-legendary-sculpt-tight-pant-f-svart
  Även dessa är en favvo, väldigt tight i midjan dock: https://www.sportamore.se/produkt/99197-nike-zoned-scult-tight-f-svart
  Par nummer 1 är mina favvo nuförtiden. De bara sitter där dem ska. Lite dyra kanske? men värt varje krona, dessutom brukar sportamore ha rabatt ibland, passa på då om inget annat 😀
  Tack för en inspirerande och härlig blogg.
  Ps: riktigt snygg fysik kvinna. Ds.
  /Sofia

  • Svara
   roethlisberger
   19 april, 2016 at 09:34

   Ååh tack för tipsen, ska definitivt kolla in dessa tights! Haha alltså det där med dyra tärningskläder.. jag lever numera med mottot att tränar man så mycket som jag gör, dvs bär träningskläder så pass ofta som jag gör, blir kläderna ”per gång använd” inte alls dyra. En superfin klänning köpt på rea för några hundra är väldigt mycket dyrare per gång använd (då jag aldrig någonsin använder den, haha) än vad en par träningstights jag gillar är, om jag använder dem flera gånger i veckan!
   Och tusen tack, det värmer att höra att du gillar det jag gör <3 Stor kram!

 • Svara
  Karin Fitness & Hälsa
  20 april, 2016 at 20:53

  Skitsnygg outfit! Klär dig så galet bra!

 • Svara
  Lotta
  22 april, 2016 at 08:51

  Nu sitter jag och kikar på träningstajts trots att jag äger alldeles för många. Men jösses kvinna, vad snygg du är! Kalasfin outfit och grym fysik!

 • Svara
  Sofia Karlsson
  25 september, 2016 at 20:46

  Hej!
  Behöver tips på tights som inte är så avslöjande om det kommer några droppar kiss under passet… Händer mig inte alls ofta men det har hänt och vill därför vara på den säkra sidan.. Mina svarta Nike är inte så bra på detta… Kanske för matt tyg..?

Lämna ett svar