Träning Vardagsuppdatering workoutstories

Dubbel-chock

Oklart vad som var största chocken igår; det där med att jag fick ett plötsligt infall och akut sug att gå ut på promenad i kvällssolen, eller att jag under besöket på Wenngarn Sportcenter senare på kvällen valde att skippa tunga lyft och istället ägnade nästan en timme åt att nöta handstående.

Två saker som sker extremt sällan, men igår verkligen gjorde mig gott. Jag riktigt njöt av den knappa timmen ute på tur med favoritpodden i öronen och solen i ansiktet, och med rastad kropp kunde jag samla fokus nog att faktiskt greja det där med att stå på händer.

När jag smält chocken efter gårdagens aktiviteter hoppas jag idag hinna ner om gymmet för att lyfta lite igen. Men vem vet; lyser solen när jag är klar kanske det blir en repris av gårdagens promenix…kanske.

varpromme

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Ida
  6 maj, 2016 at 17:47

  kör du någonsin kondition, typ löpning,crosstrainer osv? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   6 maj, 2016 at 18:20

   Nej jag gör ju inte det, därför denna promenad (eller snarare initiativet till den) var lite utav en chock 😉

Lämna ett svar