lifestories Okategorierat Vardagsuppdatering

Vad vill DU se mer av här i höst?

Då var vi ganska precis halvvägs in i augusti månad, och nu börjar jag längta tills hösten drar igång på riktigt. För själv har jag ”varit i hösten” ett bra tag redan, då jag under de senaste månaderna planerat och förberett inför olika projekt som jag nu mest bara vill dra igång! Mycket som för mig är helt nytt, och därmed även rätt läskigt om jag ska vara ärlig… men, det blir nog bra!

Eftersom jag gör det jag gör till-, för- och med er, så känns det givetvis väldigt viktigt för mig att veta vad ni vill se mer av, vad ni tycker är roligt och intressant. Så jag tänkte helt enkelt slänga ut frågan här;

Vad vill DU se mer av? Dels här i bloggen, men också i andra kanaler så som instagram, eller kanske rörlig bild som exempelvis youtube? Tell me!

Om du följer mig på instagram kanske du skymtade min nya kompis i flödet för en dryg månad sedan? Jag har nämligen blivit med GoPro-actionkamera! En söt liten sak som kommer vara involverad i höstens hittepå, och som jag redan är rätt himla förtjust i…

gopro1 gopro2

Du kanske gillar

16 Kommentarer

 • Svara
  Jes
  16 augusti, 2016 at 05:56

  Gör en liten lista 🙂
  En del finns (säkert) tillbaka i tiden, men alltid bra att påminnas.
  -Teknik och varianter på övningar (typ frontböj/knäböj) typ vad det kan vara bra för osv.
  -Hur en ’vanlig dödlig’ får in träning/gymtid smidigt i vardagen?
  -Tips på salta (protein) snacks (gärna veganska också), typ matigare muffins?
  -Tips på hur en kan sätta ihop ett bra pass, kanske med någon extra utmaning (som oh squat).
  -GIFs på hur övningar utförs tillsammans med beskrivning, vad du tänker på osv.
  -Recensioner på protein/färdiga produkter/recept

 • Svara
  Jonna
  16 augusti, 2016 at 06:29

  Youtube vore så himla kul! Bara någon video ibland där du exempelvis visar hur man gör något recept, utför någon övning eller bara svarar på frågor! Annars tycker jag om det som det är redan med massa goda recept och olika tips osv. Kanske lite mer recept på maträtter/salta tillbehör (utöver sötsakerna) och träningspass/övningar/upplägg du kör med lite förklaring hur du tänker kring det osv! Men annars tycker jag bloggen är så fin som den är, och älskar verkligen de nya videoklippen på recept du börjat lägga upp på instagram! Mer sånt! 🙂

 • Svara
  ISabelle
  16 augusti, 2016 at 06:48

  Youtube skulle verkligen vara grymt! Då kan du göra lite träningsvideos på bra övningar, hur man tränar olika delar i kroppen osv.

  Fortsätt även med recept och kanske lite enklare recept än vissa också för oss som kanske inte har så mycket ingredienser här hemma haha. Din blogg är superbra verkligen!
  Träningskläder tips osv kan också va kul o se!

 • Svara
  Linnea
  16 augusti, 2016 at 07:19

  Jag ser gärna fler tips på rörlighetsövningar och teknik 🙂
  Har precis börjat gymma (sen en månad tillbaka) och behöver lite nybörjartips också! Typ hur en kan tänka när en ska lägga upp ett pass och vilka övningar som passar/inte passar med varann. Tips på uppvärmningsövningar skulle också uppskattas!
  Youtube är nog inte en dum idé!

 • Svara
  Frida
  16 augusti, 2016 at 07:20

  Jag skulle önska lite fler enkla recept, gärna med sådant som man redan har henma. Och gärna recept på kladdkaka och chokladbollar, ja basic stuff liksom:)

 • Svara
  Niknaz
  16 augusti, 2016 at 07:33

  Hade verkligen uppskattat lite styrkeövningar för nybörjare och fler veganrecept. Har blivit en morgonrutin att kika in här vare morgon så jag är ju inne oavsett men ja, veganrecept vore grymt sen försöker jag komma igång med mer styrketräning så det är min önskan 🙂

 • Svara
  Anne
  16 augusti, 2016 at 10:43

  Mer träning och allt som rör det!

  Sen har jag en lite konstig fråga kanske.. Hur uttalar man ditt efternamn? Har försökt komma underfund med vad som låter mest rimligt men jag tycks inte lyckas, hehe.

 • Svara
  Rebecka
  16 augusti, 2016 at 16:54

  Jag tycker att din blogg är den bästa av alla så kallade träningsbloggar eftersom den innehåller så många fantastiska och inspirerande recept. Så fortsätt hemskt gärna med det!

  Men annars håller jag med andra som kommenterat, gärna fler träningstips. Själv har jag lite svårt att få en känsla för om mina pass har ett bra upplägg för mitt syfte (vilket är att bli starkare), så om du skulle kunna tänka dig ge tips på upplägg som passar oss som är träningsvana men inte superstarka – ja, då vore jag mycket tacksam. 🙂

 • Svara
  Rebecka
  16 augusti, 2016 at 16:59

  Alltså, jag känner att jag måste förtydliga min tidigare kommentar. 🙂

  Om du vore hyfsat träningsvan men ville bli lite starkare i t ex benen, hur skulle du lägga upp ditt/dina pass då? Sådana inlägg hade varit super, tycker jag.

 • Svara
  Johanna
  17 augusti, 2016 at 05:17

  Som Jes skrev i första kommentaren; fler listor och tips. Jag skrev till dig ang mat på utflykt och jag har använt flera av de tipsen och recepten du delade med dig av då. Mer sånt! Gärna fler tips på frukost å mellanmål. Vad äter du?
  Träningstips och allt som hör träning till, livet, psykisk ohälsa/hälsa, ätstörningar, fortsätt med recept. (Jag älskar dina röror, gojibär/mango röran är en favvo å tahini/honungs såsen är sååå god!)
  Du är så grymt inspirerande! Jag själv brottas med ätstörningar och har en tendens att falla in i för mkt träning och för lite mat, eller att jag utesluter sötsaker å får grotesk ångest när jag som i veckan fyller år och ska äta tårta. Men så påminner jag mig själv om vad du skrivit om hälsa, att tillföra och att balans är viktigt. Då blir det genast lite lättare att äta tårtan å dricka glaset vin. Tack för det!
  Kram och spännande att se vad du ska med kameran till!

 • Svara
  Julia
  17 augusti, 2016 at 05:31

  Tack för en riktigt bra blogg! Jag blir alltid inspirerad och motiverad till träning utav dig! Så jag önskar du fortsätter som du gör, recept, bakning med också träning. Kanske lite röra rörlighetsövningar som går att ha till uppvärmning ex.
  Tack för en grym blogg!

 • Svara
  Sara
  17 augusti, 2016 at 08:06

  Precis som en del andra här önskar jag att se mer styrkeövningar, för hela kroppen, samt rörlighetsövningar/teknik. Jag skulle även vilja veta hur du startade, hur du började bygga upp din fantastiska kropp; vilka övningar var mest effektiva (hela kroppen) osv. Hur mkt du tränade och hur ofta osv. Det kanske låter ”stalker-isch”, men du har min drömkropp och jag vill veta hur jag skall gå till väga för att se ut så. (Yes, I said it.) Sen är vi ju alla olika självklart, och jag vet att jag inte kmr se ut som dig (i wish tho), men det hade varit nice att få grundförutsättningarna iaf. Särskilt dina armar och axlar hade varit nice att se hur du tränade från början.

 • Svara
  Linda
  17 augusti, 2016 at 08:07

  Podd! Podd! Jag har sällan tid att kolla på Youtube-klipp men poddar funkar alltid när man promenerar, diskar osv. Ämnen, om du nu skulle behöva förslag på det, kan vara ätstörningar, matlagande, balans i vardagen, ingredienser, styrketräning osv. Det som bloggen brukar handla om fast i talad form!

 • Svara
  Emilia
  17 augusti, 2016 at 08:33

  Fortsätt som du gör! Du är bäst ?

 • Svara
  Lotta
  18 augusti, 2016 at 18:16

  Jag håller helhjärtat med det som har skrivits ovan + STRETCHÖVNINGAR. Gärna för rumpan och ryggen/axlar/armar. Puss på dig och tack för all din fantastiska inspiration!

 • Svara
  Josefina
  18 augusti, 2016 at 21:32

  Tycker att du är fantastisk att följa, dels din fina recept som en gärna vill prova och din vackra uppläggning. Fascineras av din resa då jag själv också kämpar för viktuppgång, dock aldrig haft ätstörning utan har en hög ämnesomsättning. Lyckas inte hitta en bra kost för mig, skulle du kunna berätta mer om din kost och om/hur du planerar den för att hålla din vikt? Du har ju gått upp 30kg eller hur? Jag vill gå upp minst 10kg från nuvarande 46. (159cm lång) syrketränar men går så segt! Kanske gör fel någonstans, så din resa vore intressant att läsa om, om du vill dela med dig 🙂

Lämna ett svar