lifestories Vardagsuppdatering

Ordning och reda

Idag tänkte jag bjussa på ett tips för den som behöver något att sysselsätta sig med i en sisådär… himla massa timmar. Jag behövde inte direkt mer grejer att göra kanske, men i helgen satte jag igång projekt : röja i skafferiet. Något som jag alltså påbörjade med tanken ”det går ju snabbt, jag ska bara ställa iordning lite…” urartade, någonstans på vägen innan jag hann bromsa mig själv, till ett aningens större projekt.. Jag bestämde mig ungefär halvvägs in i röjandet att skulle det göras, så skulle det banne mig göras ordentligt!

Så – jag åkte in till stan och köpte ett gäng nya burkar, etiketter och pennor, för att sedan åka raka vägen hem igen och fortsätta pyssla. Jag var så inne i min lilla pyssel-värld att jag glömde bort min bokade tvättid, och jag missade även gymmets öppettider och fick mig således en vilodag från träningen. Hoppsan, så kan det gå.

helgPP1

Precis innan helgen fick jag hem min senaste order från The Protein Works och eftersom jag fortfarande håller på och provar mig igenom sortimentet beställde jag denna gång många mindre förpackningar och ”samples” av olika slag. Jag blir lika irriterad varje gång jag måste rota bland de olika 500gramspåsarna proteinpulver (som ser identiska ut) för att hitta den smak jag tänkt använda, och när det nu råkar vara något jag gör dagligen tänkte jag att det är ett sjukt onödigt irritationsmoment som ju faktiskt GÅR att eliminera – genom att helt enkelt införa lite ordning och reda!

helgPP3

De svarta griffeletiketterna är köpta på Clas Olsson – för 24 st betalade jag blyga 19 svenska riksdaler. På dem skrev jag med en vit penna från Granit.

Alla burkarna är köpta på TGR, som jag redan nämnt är en av mina absoluta favoritbutiker. De stora karamellburkarna rymmer 1000ml – vilket visade sig vara precis den volym 500g proteinpulver kräver. Alla jobbiga småpåsar väck! De mindre burkarna med matta, färgglada lock är bland de sötaste sakerna jag äger. Blev kär direkt jag såg dem!

helgPP2helgPP4

Är du nyfiken på The Protein Works och deras produkter?

Glöm inte att du alltid får 15% rabatt hos The Protein Works när du anger koden FANNY15 i kassan. Och; när du registrerar dig som ny medlem kan du i rutan ”rekommenderad av en vän?” ange koden FR965802 för att få välja en bonusprodukt till din första order. Raka vägen till shopping.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  18 maj, 2016 at 14:51

  Har aldrig testat.
  Min tanke var mer: Oj, vad många olika varianter hon har…?! 😉

 • Svara
  Sofia
  18 maj, 2016 at 19:32

  Har haft exakt samma tanke att göra något liknande så trött på alla mjöl påsar osv. Vad kostade burkarna? ?

  • Svara
   roethlisberger
   26 maj, 2016 at 07:20

   20kr styck 🙂

Lämna ett svar