Inspiration och pepp inspirationstories

TIGER // tgr-stores

Om ni bara visste hur många hyllplan, lådor, korgar och diverse vrår i mitt hem som är fyllda till max med prylar. Det är dels en hel del prylar jag egentligen sällan använder till det där de egentligen är till för, men ändå älskar att köpa på mig, för att de är fina, roliga eller finurliga. Men de allra flesta av dessa köp gör jag ändå med avsikten att inkludera i mina foton här i bloggen, och ja då är det ju till 99% matfotografi jag har i huvudet.

Rekvisita, för både mat- och annan typ av fotografi, är fruktansvärt roligt! Likaså tycker jag det är galet kul att pyssla, pilla och knåpa, och jag älskar att pynta och ”piffa till” mitt hem. Det är mysigt! Jag har länge tänkt att jag borde dela med mig av lite tips kring just det, kring det där pysslet och pyntet jag ägnar mig åt ibland. De där småsakerna som jag tycker gör underverk för hemtrevligheten, och faktiskt gör mig glad varje gång jag ser dem mitt i vardagsstressen.

prylar1

Först ut på tips-listan är en av mina favoritbutiker när det kommer till roliga prylar, både att använda som rekvisita till fotograferingar men även fiffiga grejer för att underlätta i vardagen; TIGERTGR-stores. I Uppsala, som är min ”hemstad” finns här två tgr-butiker och jag kan inte låta bli att gå in när jag är i närheten. Det finns alltid något nytt skoj, allt från fina ting till hemmet (typ den här karamellburken i gammeldags stil, som är en uppdaterad version av de burkar jag har här hemma, köpta på TGR förra sommaren) till helt onödiga men ack så roliga grejer.

Allt säljs till de fasta priserna 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 100, 150 eller 200 kr och det slår mig varje gång jag handlar där, hur mycket jag ”får för pengarna” – vilket ju är en bra sak om en som jag lätt blir sugen på att handla väldigt snart igen… På hemsidan finns en bråkdel av sortimentet, och man kan (som jag förstått det..?) inte heller handla online. Men jag kan verkligen rekommendera er att kolla upp vart närmsta butik ligger och göra ett besök där snarast! Jag blev sugen på att åka in till stan och ”min” TGR nu bara av att skriva det här inlägget…

TGR1 TGR2

Du kanske gillar

2 Kommentarer

Lämna ett svar