lifestories Okategorierat Vardagsuppdatering

Sådant jag ägnat mig åt senaste tiden

Hej-hopp-mitt-i-veckan! Nu har det varit tyst här i bloggen några dagar – ibland räcker tiden helt enkelt inte till. Jag har av olika skäl tvingats prioritera lite mer än vanligt ”i vardagen och dess to-do’s”, vilket i kombination med dålig framförhållning vad gäller innehåll hit till bloggen, alltså resulterade i några dagars bloggpaus. Men eftersom jag alltid vill att det jag postar ska vara ”av substans” (så som roliga recept eller någon form av tankeformulering) och jag gissar att inte heller ni är jätteintresserade av tomma inlägg, så hoppas jag att ni har överseende med detta.

Det är i alla fall många roligheter på gång! Tyvärr kan jag inte gå in på allt för många detaljer ännu, men eftersom jag delat med mig av lite på min instagram tänkte jag nu göra detsamma här.


1: Jag har köpt hund! För drygt två veckor sedan nämnde att jag skulle bila t/r Helsingborg över dagen, och det gjorde jag alltså för att hälsa på en ursöt valpkull och välja ut min nya kompis. Det tog inte många sekunder innan den här lilla damen placerade sig i mitt knä, där och då visste jag såklart att det var just precis henne jag skulle ha. I övermorgon får jag äntligen hämta hem henne och jag längtar givetvis halvt ihjäl mig!

nashii


2: Jag har blivit med robot också. Förutom att den är riktigt söt, så ska den användas till ett projekt jag är ungefär lika delar superpepp/superskrajj inför. Men, det blir nog bra, det här. Kan ni gissa?

robbis


3: Jag har stått framför en kamera och pratat som om det vore det mest naturliga ever. Eller ja, det var i alla fall planen. Det här ”bloopers-klippet” instagrammade häromdagen, slutresultatet får jag återkomma om…

Du kanske gillar

7 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  19 oktober, 2016 at 11:33

  Men herregud, vilken söt liten goding!! 🙂
  Vad är det för ras? *nyfiken*

  • Svara
   Fanny Roethlisberger
   19 oktober, 2016 at 11:35

   Men visst är hon fiiiin! Jag längtar SÅ mycket tills det blir fredag!! Hon är en Amstaff 🙂

 • Svara
  Lisa
  19 oktober, 2016 at 12:11

  Åh vilken söt liten valp! Jättefin färg! Som hundägare och -fantast hoppas jag såklart på lite uppdateringar om henne på bloggen eller instagram i fortsättningen då 🙂 Att kombinera hund och träning är ju alldeles perfekt, man har alltid promenadsällskap och nån som vill hänga med en på utegymmet!

 • Svara
  Anna Lissjanis - Trend o träning
  19 oktober, 2016 at 15:28

  Men GRATTIS Fanny – både till din bebis & ett otroligt nytt projekt med film!! Vi borde göra en vlogg ihop någon gång 🙂

  Kram

 • Svara
  Ann-Marie
  20 oktober, 2016 at 04:55

  Gratulerar till ett fantastiskt val av hund. Har en amstaff tik som blir 9 i vinter. En underbar hund, envis och ibland lite väl självständig men så underbart snäll, älskar alla på två ben, väldigt tydlig med vilka fyrbenta som vi gillar alternativt inte gillar. Roligt att få följa er under hennes uppväxt.

 • Svara
  Mia
  21 oktober, 2016 at 14:40

  Men vilken sötsak! Ser så mycket fram emot den dagen jag själv kan skaffa hund!

 • Svara
  Karin Fitness & Hälsa
  24 oktober, 2016 at 20:41

  Super söt liten valp! Förstår att du är kär!

Lämna ett svar