Livet Vardagsuppdatering

En midsommarhelg

Vi inledde midsommarhelgen i torsdags, med kanongod middag och en flaska vin på altanen i ljuvlig kvällssol. Jag lagade halloumipytt, efter ett recept ur Julia Tuvessons bok ”Plåtmat”. Förutom att jag böt ut vanlig potatis mot sötpotatis (enbart pga vi gillar det mer) så följde jag receptet rätt duktigt faktiskt. Till pytten gjorde jag en kall sås med senap, honung och rivet äpple (recept ur samma bok). Det var en perfekt start på en superhärlig helg!

På midsommarafton började vi med en promenad med hundarna innan det blev allt för varmt, sedan tog vi oss till gymmet för lite träning. Därefter packade vi picknickkorgen och körde till vattnet, där vi låg och åt svindyra jordgubbar och pratade i någon timme. Väl hemma gjorde vi, som jag redan har bloggat om HÄR, fantastiskt goda poké bowls till middag. Kunde nog inte haft en finare midsommarafton, faktiskt!

Midsommardagen såg ärligt talat ut ungefär som föregående dag; hundpromenad, gym, mys och go-middag med vin på altanen. Hundgos går inte att komma undan i det här hemmet, så det var givetvis också inkluderat.

Idag söndag kände jag att min kropp behövde vila från träning, så efter en tur i skogen med hundarna plockade jag upp min fina vän Jossan för att spendera eftermiddagen med henne. Vi låg på klipporna vid sjön och bara var.

Den här helgen får full pott av mig; den har varit rakt igenom dömysig. Jag mår väldigt bra just nu, och jag försöker att vara närvarande och njuta av varenda sekund. När jag mår dåligt är det svårt för mig att föreställa mig att må såhär bra; att vara lycklig, kär, glad. Jag tycker såklart det är svinjobbigt att må sådär dåligt som jag gör emellanåt, men det är också förmågan att känna som gör att jag uppskattar det fina så mycket. Visst, när det gör ont gör det kanske lite extra ont för mig, men när saker är bra, då finns det ingen som uppskattar det mer än jag. Livet kommer alltid innehålla av båda delarna, och det är känslorna som de jag får uppleva just nu, som får mig att orka de tuffa stunderna. För även om jag inte kan eller vågar tro på det då, när jag mår skit, så litar jag på att det blir bra igen. Jag har bevisat för mig själv tillräckligt många gånger att jag kan, så numera litar jag helt enkelt på min egen förmåga.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar