Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost mobil Vardagsuppdatering

Powerlunch med Powerbrud

Jag har länge velat besöka Ichaicha, ett matställe där man själv kombinerar sin måltid med goda asiatiska smaker. Först väljer man bas (ris, nudlar eller lowcarb-varianten som är zucchini) sedan proteinkälla (kyckling, lax, fläsk eller nöt) för att slutligen smaksätta med sås (teriyaki, spicy sour, ingefära eller red curry). Det är snabbmat i sin sanna bemärkelse, för jag han i princip gå runt disken, ta mina bestick och woops så stod min tallrik framför näsan på mig – fräsch, varm och redo att intas.

Det var hur gott som helst, jag väljer nästan alltid lax när jag äter ute och så även i fredags när jag satt ner med Ichaicha’s restaurangchef Maria. Planen var egentligen bara att ”hejja lite snabbt” då vi följt varandra länge på sociala medier och jag fått ett härligt intryck av henne – starka kvinnor tilltalar mig alltid, ni vet. Men det blev en lunch som blev till tre timmars prat om allt möjligt. Det här är vad jag älskar med sociala medier : möjligheten att hitta vänner med samma intressen, värderingar och tankebanor! Hade jag inte behövt rusa iväg för dagens nästa möte hade jag nog kunnat sitta kvar i många timmar till…

Hur som helst kan jag varmt rekommendera Ichaicha om ni hänger i Stockholm och vill ha snabb, fräsch, vällagad och riktigt GOD mat. Restaurangen finns i dagsläget i MOOD Stockholm och Kista galleria.sdf

bild-6

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  pilla
  19 oktober, 2014 at 12:44

  Tack för tipset! Får se till att prova det stället någon dag.

 • Svara
  pilla
  19 oktober, 2014 at 12:44

  Tack för tipset! Får se till att prova det stället någon dag.

 • Svara
  Hanna
  19 oktober, 2014 at 13:42

  Himla tråkigt att protein fortfarande används som synonym för animaliskt protein. Och sunt är det ju inte heller. Minst ett vegetabiliskt alternativ borde det ju finnas.

  • Svara
   lisa
   19 oktober, 2014 at 18:16

   en kan välja tofu också 🙂

 • Svara
  Hanna
  19 oktober, 2014 at 13:42

  Himla tråkigt att protein fortfarande används som synonym för animaliskt protein. Och sunt är det ju inte heller. Minst ett vegetabiliskt alternativ borde det ju finnas.

  • Svara
   lisa
   19 oktober, 2014 at 18:16

   en kan välja tofu också 🙂

Lämna ett svar