Enkelt, snabbt och väldigt väldigt gott. Sådär som godis gärna får vara, ni vet? De här pralinerna har jag gjort flera gånger i veckan den senaste månaden – och många laddningar till lär det bli innan året är slut!
SAFFRANSPRALINER med vit choklad och blåbär
Du behöver:
- 1/2 dl (18g) vassle proteinpulver, jag använde Tyngre’s vaniljdrömmar
- 2 rågade msk (15g) fettreducerat mandelmjöl
- 2 msk (32g) cashewsmör
- 1 msk mjölk
- 1 msk saffransarom (alt. 1 påse -0,5g- saffran)
- 50g vit choklad
- frystorkade blåbär, krossade
Gör såhär:
- Rör ihop cashewsmör, mjölk och saffransarom. Tillsätt torra ingredienser och arbeta ihop till en deg.
- Smält chokladen, rulla bollar, doppa i choklad, toppa med krossade frystorkade blåbär.
1 Kommentar
ISA
21 december, 2016 at 16:21herregud människa!! hur lyckas du få allt att se så jäkla gott ut!? du borde jobba med matfoto :))