lifestories Okategorierat Vardagsuppdatering

Vardagsglimtar

Min fina lilla tjej. Som visserligen tar cirka all min tid, men som också är värd varenda sekund utav den. Så mycket bus och roligheter, alltid något som händer och så oändligt mycket att upptäcka. Här kommer några glimtar ur vår vardag ihop;

Ibland undrar jag om det verkligen är en hund jag har skaffat mig. Exempelvis när hon lägger sig ”på lur” såhär, som ett rovdjur, inväntandes sitt byte, redo för attack. Ett inte så väldigt skräckinjagande rovdjur dock…Nalarovdjur

Alla mattes saker är roliga att tjuva och leka med i smyg. Framför allt vantar och mössor. Och trots att mattes lägenhet är relativt liten så finns det SÅ många gömställen. Fast matte hittar alltid.nala2st

Mattes favorit-soffhörn är också Nalas favorit-soffhörn. Allra gosigast är det att krypa in bakom matte, riktigt riktigt nära. Mattes nacke blir då dessutom en perfekt plats att vila nosen på. Superdupergosigt!nala2sova

Rörlighetsträningen går sisådär för tillfället… ”Rörlighetsträning med valp-tillägg” är en nivå jag ännu inte bemästrar fullt ut. nalabrygga4st


PS: Jag vet att det är lite ojämn uppdatering här just nu, och det ber jag om ursäkt för. Det är många förändringar på gång bakom kulisserna (fina sådana!) och allt eftersom saker faller på plats och spikas kommer jag givetvis berätta mer för er. Tack för att ni hänger kvar och har lite extra tålamod denna period.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Isabel Boltenstern
  20 januari, 2017 at 15:06

  Hela det här inlägget fick mig bara att bli ÄNNU mer pepp på att skaffa hund. Kan du inte skriva lite mer om hur du får vardagslivet att funka med en liten valp? Pro’s and con’s, hela sanningen liksom. Vill inget hellre än att ha en, men känner samtidigt att jag inte vill utsätta en för 2592 timmars ensamhet. PUSS!

  • Svara
   Fanny Roethlisberger
   20 januari, 2017 at 15:17

   Haha men åh. Och ja, vilken bra idé, det ska jag absolut skriva om! För även om jag är uppvuxen med hund/hundar och var väl medveten om vad det innebär att bli hundägare, så uppstod det ändå en hel del situationer jag inte riktigt tänkt på eller reflekterat över tidigare. Småsaker som absolut går att lösa, men som jag själv skulle uppskattat om jag blivit uppmärksammad på innan jag ”blev med valp”.
   PS1: eftersom Nala är ungefär den härligaste hund jag haft med världens finaste temperament och mentalitet, lär jag ta valpar på henne. Om 1,5-2 år eller så. Det kanske är lagom tid för dig att planera och förbereda 😉
   PS2: tills dess är du varmt välkommen att hälsa på! Kan erbjuda kombinationen ”bus och gos med valp” + gofika.
   PUSS tillbaka (från oss båda)

Lämna ett svar