Efterrätt och gotte kitchenstories Kost Mellis & Kvällis Okategorierat Recept Vardagsuppdatering

Recept-videos från min Instagram

Jag har smygstartat det där med rörlig bild på min instagram, har ni sett det? Än så länge har det blivit enklare videos med no bake-recept där jag slängt ihop godsaker med Barebells Proteinpudding. De är verkligen supergoda rakt upp och ned som de är, puddingarna, men de visade sig alltså även vara himla användbara i gotte-verkstaden. Hittills har jag gjort bland annat bounty-bollar, rispudding, chokladglass med browniebitar… och lite annat smarrigt!

För dig som missat mina recept-videos på instagram, kommer de här;

Bounty-bollar:

Rispudding med blåbärschiasylt:

Päronsplit-glass:

Chokladglass med browniebitar:

Fruktsalsa med vanilj- & kokoskräm:

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar