Vardagsuppdatering

Lördagsutflykt och grillkväll

Jag har blivit så mycket bättre på att ta helg. Att göra lite skillnad på vardagar och helgdagar, att inte låta veckans alla sju dagar geggas ihop till att bara bestå av en enda lång radda måsten och ”nyttogöran”.

Igår hade vi en superfin, lagom lugn och totalt kravfri lördag. Inte ett enda måste och saker fick ta den tid de tog. Först en lång sovmorgon, sedan mötte vi upp vänner och körde ut till Fredrikslund här utanför Uppsala. En promenad genom skogen och vi kom fram till en liten vik där vi slog oss ned på en filt precis intill vattnet. Nala fick en jämnårig ny kompis i mina vänners ofantligt söta dotter, och vi hade allihopa ett par fina timmar där nere vid sjön.

Vattenmelon, hundmys och strålande sommarsol ihop med några av de bästa människorna jag vet. Tre typiskt bra ingredienser för en fin lördag.


På vägen hem stannade vi till på Ica och handlade lite gott till kvällen. Medan Nala tog en eftermiddags-nap åkte vi till gymmet och körde ett lagom lätt ”sådant-vi-aldrig-prioriterar-annars”-pass. Sedan hämtade vi både mat och hund för att köra ut till landet, starta grillen och slutligen äta en god lördagsmiddag i den varma kvällssolen. Som sagt; igår var en himla fin lördag!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Marja - Baka Sockerfritt
    16 juli, 2017 at 20:45

    Vilka härliga bilder! Det där med att ta helg är viktigt, men håller med om att det är supersvårt!

Lämna ett svar