Vardagsuppdatering

Chips, illamående och vad som väntar nästa vecka

Den senaste veckan har jag varit mer eller mindre sängliggande med lätt feber och ett extremt illamående. Inte mycket nytta har jag gjort, utan den lilla energi jag kunnat samla har gått till att gå korta korta turer med Nala.

Utöver tiominuters-promenader runt kvarteret har vi mest legat i soffan, Nala och jag. Det har inte varit mycket ätbart jag kunnat behålla i magen, utan jag har mest ätit frukt och salta snacks av olika slag. Chips har jag blivit lite nyförälskad i, nu under veckan som gått. Jag som normalt är en sötsaks-människa hade liksom glömt av att chips fanns.

Igår var jag på sjukhuset under förmiddagen och den här helgen blir väldigt lugn, men sedan hoppas jag successivt må bättre under nästa vecka. Då kommer ni bland annat få receptet på de här galet goda nutellafyllda cookie dough-tryfflarna, det vågar jag faktiskt lova att ni inte vill missa!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar