Tankar om ting Vad vi borde prata om

Det-är-okej

Det var faktiskt inte mina receptbilder som låg i topp vad gäller antal likes och respons på instagram förra året. Det var istället mina personliga inlägg. Jag skriver ju en hel del här i bloggen, men här tenderar det att bli längre texter och formatet på instagram gör det så smidigt att posta kortare texter. För att sammanfatta lite kommer här de mest uppskattade posterna på instagram från förra året, och de rör alla psykisk hälsa/ohälsa. Det gör mig ärligt talat väldigt varm i hjärtat att ni uppskattar den här typen av innehåll, att ni kan känna igen er och kanske kanske att det hjälper en gnutta att jag delar med mig.

Sista bilden är visserligen inte från förra året, utan från igår. Men den har redan fått så mycket fin respons att jag slänger med den här också.

GLÖM EJ: det är okej att inte må okej. Det är okej att prata om, gråta över och skratt åt hur jävligt livet är ibland. Det är okej att känna olika känslor och att inte förstå vad de betyder. Det-är-okej.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Alfhild
  4 januari, 2019 at 12:05

  Det är så himla stärkande att läsa dina texter, du sätter liksom ord på det som är så svårt att förklara eller ens förstå i sitt egna huvud. Gör dem lättare att börja acceptera.
  Kram Alfhild

 • Svara
  Anonym
  4 januari, 2019 at 19:50

  Du skriver så himla bra om viktiga saker!

 • Svara
  Stina
  12 mars, 2019 at 08:18

  <3

Lämna ett svar