Jag förstår inte hur jag lyckas glömma (!?) utkast likt dessa. Jag hittade precis det här receptet på kladdiga marshmallow-brownies och insåg att det ännu var opublicerat. Browniesen i fråga är givetvis sedan länge uppätna och bakade flera gånger om, testa vetja!
KLADDIGA MARSHMALLOW-BROWNIES
Du behöver:
- 2 msk (36g) hasselnötssmör
- 2 msk (30g) kokosolja
- 2 msk (34g) Barebells hasselnötskräm
- 1 ägg (56g)
- 2 msk sirap, jag använde fibersirap gold
- 2 dl (60g) mandelmjöl, EJ fettreducerat
- 4 msk (30g) kakao
- 1/2 tsk bikarbonat
- 1/4 tsk salt
- 1,5 dl marshmallow fluff, jag gör eget sockerfritt fluff
Gör såhär:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Rör ihop hasselnötssmör, kokosolja, hasselnötskräm, ägg och sirap i en bunke (för hand med sked eller handvisp)
- I en annan bunke, blandar du resterande ingredienser (utom marshmallowfluff)
- Vänd ner den torra blandningen i ägg/nötsmörs-blandningen och rör ihop till en jämn smet. Vänd sist ner marshmallowfluffet och rör bara tills jämnt.
- Häll smeten i en brödform och grädda i ca 20 minuter, använd teststicka.
Inga kommentarer