Tre små ingredienser är allt som behövs! Plus någon ynka minut av din tid. Sedan har du världens smarrigaste lilla godis att mumsa på.
Nougatkrisp-praliner
Du behöver:
- 80g mjölkchoklad, jag använder steviasötad från Nick’s
- 40g Barebells hasselnötskräm
- 1 påse protein crisps från Barebells
Gör såhär:
- Mixa crispsen snabbt till ett grovt mjöl. Låt det gärna vara kvar lite större bitar.
- Smält 40g av chokladen och pensla insidan av en pralinform, ca 5-6 st. Spara lite av chokladen till senare. Låt stelna i kyl.
- Smält resterande 40g choklad och rör ihop med hasselnötskräm. Rör sist ner de krossade crispsen.
- Fyll de förberedda pralinerna, och täck över fyllningen med överbliven choklad från steg 2. Låt stelna i kyl.
PS: du kommer få fyllning över. Den rekommenderar jag att du smetar på ett bakplåtspapper och lägger in i frysen/kylen. Bryt sedan itu till munsbitar. Supersmarrigt godis det också!
Inga kommentarer