GODIS

Nougatkrisp-praliner

Tre små ingredienser är allt som behövs! Plus någon ynka minut av din tid. Sedan har du världens smarrigaste lilla godis att mumsa på.

Nougatkrisp-praliner

Du behöver:

Gör såhär:

  1. Mixa crispsen snabbt till ett grovt mjöl. Låt det gärna vara kvar lite större bitar.
  2. Smält 40g av chokladen och pensla insidan av en pralinform, ca 5-6 st. Spara lite av chokladen till senare. Låt stelna i kyl.
  3. Smält resterande 40g choklad och rör ihop med hasselnötskräm. Rör sist ner de krossade crispsen.
  4. Fyll de förberedda pralinerna, och täck över fyllningen med överbliven choklad från steg 2. Låt stelna i kyl.

PS: du kommer få fyllning över. Den rekommenderar jag att du smetar på ett bakplåtspapper och lägger in i frysen/kylen. Bryt sedan itu till munsbitar. Supersmarrigt godis det också!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar