Dessa bars är no-bake, vilket innebär att de inte behöver tillagas på något vis, och superenkla att slänga ihop. Dessutom, kanske viktigast av allt; de är jättegoda. Perfekt att ha ett gäng redo i kylen för de där morgnarna en inte hinner göra frukost eller när mellis-suget kickar in.
CHOCOLATE CHIP PEANUTBUTTER PROTEINBARS
Du behöver:
- 1/2 dl (58g) jordnötssmör
- 1 msk (15g) kokosolja
- 2,5 msk (50g) sirap med honungssmak
- 3/4 dl (34g) vassle proteinpulver, jag använde det här i smaken Peanutbutter cup
- 1 dl (40g) havregryn
- 1 msk chiafrön
- 20g hackad choklad, jag använde steviasötad från Nick’s
Gör såhär:
- Smält ihop jordnötssmör, kokosolja och sirap i en liten kastrull på låg värme. Häll över i en bunke.
- Tillsätt vassle och rör tills jämnt.
- Tillsätt havregryn och chiafrön och arbeta in i degen. Den blir ganska fast så enklast gör du detta med händerna.
- Tillsätt sist den hackade chokladen, arbeta in.
- Tryck ut till en rektangel på ett bakplåtspapper.
- Ställ in i kylen ca 1 timme innan du skär upp i bitar.
4 Kommentarer
H
29 juni, 2019 at 18:45har du inte samarbete med tyngre längre utan proteinbolaget? hur kommer det sig? 🙂 vad jobbar du med förresten? 😀
roethlisberger
30 juni, 2019 at 08:55Jag skapar recept för proteinbolagets site varje vecka. Det är alltså ett jobb, som jag fakturerar. Recept jag är nöjd med får jag även posta i bloggen, men det är inte jobb utan något jag gör för att jag vill.
Tyngre har jag aldrig jobbat med, de har aldrig ersatt mig för arbete/recept, däremot gillar jag deras grejer och använder dagligen.
h
2 juli, 2019 at 18:46Okej 🙂 men vad jobbar du med mer?:D
roethlisberger
3 juli, 2019 at 08:39Inget mer, jag pluggar just nu