Mandala

Mandalas till salu

Jag fortsätter måla mina mandalas. En del har jag visat på min instagram men de flesta åker bara upp på hyllan här hemma. Det känns ju lite trist! Visserligen målar jag dem främst för själva sysselsättningen; det ger mig lugn och jag gillar att få ”pyssla” med något i total tystnad. Men samtidigt så tja, hur många mandalas kan en ha i sitt hem innan det blir lite för mycket..?

Därför har jag ett gäng jag nu lägger ut till försäljning. Kanske passar den hemma hos dig, eller kan vara en fin julklapp till någon du tycker om? Skicka ett mail till fanny@roethlisberger.se eller lämna en kommentar här under inlägget (eller skriv DM på instagram) om det är någon tavla du är intresserad av.


Svartvit tavla med turkosa inslag – 40×40 cm


Vinröd med guld – 40x40cm


Regnbågsmåne – 50×50 cm


Färgglad fjäder med gulddetaljer – 40×30 cm


Blå / lila mandala med skimmerdetaljer – 40×40 cm


Regnbågs-mandala – 50×50 cm


Små mandalas – 20×20 cm


Vit mandala med guld – 40x40cm

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar