Vardagsuppdatering

Nu har vi flyttat!

Pjuh, den här helgen har varit ett enda långt flytt-race. I torsdags fick vi nycklarna, så då åkte vi ut med ett gäng lådor som fick plats i bilen, sedan på fredag hyrde vi lastbil och körde från 09 till närmare 19. Lördagen gick åt till att packa upp, göra i ordning och förbereda inför resten av familjens hemkomst (hundarna och barnen). Vi har varit otroligt effektiva måste jag säga, och nu är nästan allt uppackat.

Jag hade köpt nya bäddar till hundarna inför inflytten, de är suuupermysiga och hundarna älskar dem. Och köksbordet (!) – min favoritmöbel i hela huset tror jag. Ett stort svart marmorbord, vintage, som vi köpte med huset. Det är helt ljuvligt!

Vi köpte faktiskt en hel del möbler med huset, bland annat den svarta skinnsoffan ni skymtar på bild ovan. Till den köpte vi två fåtöljer i grå sammet och ett glasbord.

Jag är egentligen inte alls mycket för konst och tavlor, MEN i det här huset kände jag att det passar med lite stora fina tavlor. Återstår att se om det blir fler, men jag klickade i alla fall hem de här två finisarna; en abstrakt figur som jag tycker ser ut att göra en biceps-flex, samt världens kanske sötaste giraff.

Idag började jag dagen med en långpromenad i skogen, sedan storhandlade jag mat inför veckan och när jag kom hem plockade jag med mig ett gäng dahlior in från trädgården. Så står det fina buketter utplacerade lite här och var i huset, vilken skillnad det gör!

I veckan som kommer planerar jag att packa upp det sista, få lite jobb gjort och så ska jag ta emot ett par leveranser – nu börjar nämligen prylarna till vårt kommande hemmagym komma! Wiie vi är så väldigt taggade på att bygga det, det kommer bli så fint!

Du kanske gillar

7 Kommentarer

 • Svara
  S
  5 oktober, 2020 at 17:27

  Fint! Men hur har ni råd med detta??

  • Svara
   roethlisberger
   7 oktober, 2020 at 15:59

   Han gav henne betydligt mer än vad hon borde ha fått (och det har jag ingen åsikt om), get your facts straight.

 • Svara
  Antonia
  5 oktober, 2020 at 20:14

  Åh, ser underbart ut!

 • Svara
  malin
  5 oktober, 2020 at 21:44

  HÄRLIGT! hoppas allt blir som du vill. Det tycker jag du förtjänar!
  kram
  m

 • Svara
  roethlisberger
  7 oktober, 2020 at 16:02

  Har jag något att göra med att han ville skiljas? Nej. Har jag något att göra med att han blev kär i mig? Självklart. Men det är två separata saker.

 • Svara
  Bengt
  9 oktober, 2020 at 10:30

  Fint! Hoppas ni är händiga för det är mycket jobb med hus.

 • Svara
  Karin
  10 oktober, 2020 at 16:20

  Ser ut som Mölhult.

Lämna ett svar