En sådan där kalasfin kombination är ju jordgubb + rabarber. Mmmm så gott, och det finns knappast något som smakar mer sommar, eller hur?!
Så idag drog jag fram juicern för att köra ner ett gäng gubbar (plockade i det egna trädgårdslandet, blir inte finare än så, liksom), några stjälkar rabarber och lite annat smått och gott. Kolla bara färgerna!
Ett randigt sugrör för extra piff och sommarkänslan är fulländad, sippandes på denna i solen på altan.
Det här var vad jag slängde ner i juicern för att få mitt glas:
- 2 stjälkar rabarber
- 1 lime
- 1/2 honungsmelon
- ett gäng nävar färska jordgubbar, jag mätte inte men ögonmåttet gissar på 4 dl
- 10 cm gurka
Ja, ni vet hur det funkar : bara att förvandla alltihop till flytande sommar, hälla upp och njuta!
6 Kommentarer
Maria
7 juli, 2014 at 10:47Hej Fanny och supertack för att du delar med dig av livet. Så befriande att du inte hymlar om saker och ting, utan raka puckar, me like! Jag har hittat till din otroligt inspirerande och härliga blogg via Sanna, som sedan 4 månader är min coach. Behöver väl knappast säga att livet har blivit så mycket bättre! Äntligen har jag hittat hem och börjar så smått finna mitt sätt att leva. Men hörrö, jag väntar med spänning på recept på dina ”äggvitemaränger” du la upp på instagram, kan knappt bärga mig! Återigen, tack för att du gör världen så mycket ljusare och trevligare att vara i. Kram Maria
Maria
7 juli, 2014 at 10:47Hej Fanny och supertack för att du delar med dig av livet. Så befriande att du inte hymlar om saker och ting, utan raka puckar, me like! Jag har hittat till din otroligt inspirerande och härliga blogg via Sanna, som sedan 4 månader är min coach. Behöver väl knappast säga att livet har blivit så mycket bättre! Äntligen har jag hittat hem och börjar så smått finna mitt sätt att leva. Men hörrö, jag väntar med spänning på recept på dina ”äggvitemaränger” du la upp på instagram, kan knappt bärga mig! Återigen, tack för att du gör världen så mycket ljusare och trevligare att vara i. Kram Maria
Kajsa
18 maj, 2015 at 07:30Ser supersmarrigt ut! En liten fråga bara… skalar du limen innan du slänger ner den i centrifugen?
roethlisberger
19 maj, 2015 at 07:27Det är den 🙂 När man juice:ar citrusfrukter skär man alltid alltid bort skalet+det vita, som annars ger juicen en väldigt besk smak.
Kajsa
18 maj, 2015 at 07:30Ser supersmarrigt ut! En liten fråga bara… skalar du limen innan du slänger ner den i centrifugen?
roethlisberger
19 maj, 2015 at 07:27Det är den 🙂 När man juice:ar citrusfrukter skär man alltid alltid bort skalet+det vita, som annars ger juicen en väldigt besk smak.