Vardagsuppdatering

morgonupdate, energi och plugg

God morgon hurtisar och gottegrisar! Efter en stor, fin och färgsprakande frukost ska jag snart bege mig mot gymmet för ett benpass. Har haft en grym träningsvecka med never-ending-energi, vilket känns extra bra då kommande vecka lär bli mindre träning eftersom jag börjar plugga igen. Så sista dagarna innan låånga dagar i skolbänken lyssnandes på föreläsningar försöker jag nu ta ut mig till max.

Jag börjar trivas i en lite större kropp. Mer volym, liksom. Självklart vore det fint med lite tydligare konturer och aningen mindre vaddering här och där.. 😉 men det, det kommer. Och om inte, så mår jag ju rätt himla bra just precis nu! Frisk, stark och full av energi, glädje och pepp. Äntligen!

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Madelene
  30 augusti, 2012 at 09:07

  Jag ser bara bara massa muskler 😀 såå bra! Härligt att läsa om den där energin också 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   30 augusti, 2012 at 18:26

   haha tack fino! Ses imorgon, ser fram emot det 😀

 • Svara
  Madelene
  30 augusti, 2012 at 09:07

  Jag ser bara bara massa muskler 😀 såå bra! Härligt att läsa om den där energin också 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   30 augusti, 2012 at 18:26

   haha tack fino! Ses imorgon, ser fram emot det 😀

 • Svara
  Linnéa
  30 augusti, 2012 at 13:24

  Du ser fantastisk ut!! 🙂
  Jag undrar också om du kan berätta om din mens osv… Tyckte mig läsa at du inte har den. Har den försvunnit nu eller är det längesedan? Jag kanske har missuppfattat!!!

  Men jag älskar din blogg och du är mycket inspirerande och har ett bra tänk!!!
  Lycka till i skolan igen!

  • Svara
   roethlisberger
   30 augusti, 2012 at 18:26

   Tack för din fina kommentar! Jätteroligt att du gillar bloggen (och mig, haha, om man kan säga så) 🙂
   Ang. mensen så har jag den, fick tillbaka den efter anorexin, den var regelbunden och bra, sedan när jag gick upp till 90 kilo och åt åt helvete, rent ut sagt, var den oregelbunden och ibland kom den inte på flera månader. Den har ”funkat fint” sedan jag började äta bra och träna, för att nu under våren-sommaren vara lite oregelbunden (but still existing!) då magen krånglat en del överlag. Så, ligger det till med den 🙂
   Och tack för lycka till’et! 😀

 • Svara
  Linnéa
  30 augusti, 2012 at 13:24

  Du ser fantastisk ut!! 🙂
  Jag undrar också om du kan berätta om din mens osv… Tyckte mig läsa at du inte har den. Har den försvunnit nu eller är det längesedan? Jag kanske har missuppfattat!!!

  Men jag älskar din blogg och du är mycket inspirerande och har ett bra tänk!!!
  Lycka till i skolan igen!

  • Svara
   roethlisberger
   30 augusti, 2012 at 18:26

   Tack för din fina kommentar! Jätteroligt att du gillar bloggen (och mig, haha, om man kan säga så) 🙂
   Ang. mensen så har jag den, fick tillbaka den efter anorexin, den var regelbunden och bra, sedan när jag gick upp till 90 kilo och åt åt helvete, rent ut sagt, var den oregelbunden och ibland kom den inte på flera månader. Den har ”funkat fint” sedan jag började äta bra och träna, för att nu under våren-sommaren vara lite oregelbunden (but still existing!) då magen krånglat en del överlag. Så, ligger det till med den 🙂
   Och tack för lycka till’et! 😀

 • Svara
  sanna
  31 augusti, 2012 at 23:56

  du är så himla fin FANNY!!!!

  stor kram

 • Svara
  sanna
  31 augusti, 2012 at 23:56

  du är så himla fin FANNY!!!!

  stor kram

Lämna ett svar